För vårdkonsulter som vill starta aktiebolag

Få ett färdigt AB gratis. Idag.

Är du vårdkonsult? Har du insett att du skulle tjäna på att driva eget AB? Då är det superenkelt att starta med Wint. Dessutom helt gratis. Vi har redan fixat all administration kring uppstarten, så det enda du behöver göra är att signa ditt avtal och sätta in 25 000 kr i aktiekapital. Sen är bolaget ditt!

Berätta mer!

Starta ditt aktiebolag nu!

Tack vare att ditt nya bolag redan har såväl bankkonto som färdiga kopplingar till både Skatteverket och Wint kan du vara igång med ditt företagande redan imorgon. En förutsättning för att kunna ta del av erbjudandet är nämligen att du också blir kund hos vår automatiserade bokföringstjänst.

Vad du får – för 0 kr

  • Färdigregistrerat AB
  • Uppsättning bankkonto SEB
  • Hjälp med registrering av moms, F-skatt och arbetsgivaravgift
  • Koppling till Wints helhetstjänst
  • Stöd och rådgivning i uppstartsprocessen.

KUNDCASE

“Hade det inte varit för Wint hade jag nog aldrig vågat ta steget att starta mitt AB.”

Läs om operationssjuksköterskan Monireh Dadvar Baluchi  som efter flera års tvekan bestämde sig för att bli företagare

Med Wint får du det mesta

En fullservicetjänst för ditt företagande. Hos oss ingår allt du behöver för ditt företags ekonomi till ett fast månadspris. Inga krångliga tilläggsmoduler eller dyra extrafunktioner. Inte konstigt att flera tusen företagare, varav hundratals vårdkonsulter, har valt att automatisera sin bokföring med Wint.

Vad ingår i tjänsten?

Hos oss ingår allt du behöver för ditt företags ekonomi till ett fast månadspris.

Superenkelt gränssnitt!

Wints gränssnitt är inte bara supersnyggt utan framför allt superenkelt att använda både i mobilen och datorn.

  • Lättnavigerad dashboard
  • Tydlig att-göra-lista
  • Massa smarta funktioner

Läs mer här

Riktigt bra saker med Wint

Givetvis ingår hantering av både bokslut och deklarationer i Wint.

Ja! Årsbokslut ingår

Slipp krångla med bokslut, och årsredovisningen, självklart ingår även det. Dessutom gör vi inte bara bokslut, utan även månadsboklsut, så behöver det inte bli extra mycket jobb i bokslutstider.

Givetvis ingår hantering av både bokslut och deklarationer i Wint.

Alltid hjälp av experter

Livet ska vara enkelt som företagare, men ibland behöver man hjälp av en expert. Därför kan du alltid få professionell hjälp av våra grymma ekonomer.

En automatiserad bokföringstjänst effektiviserar, sparar tid och minimerar risken för fel.

Slipp administration & spara tid

Du slipper tråkig administration, så lägg den tiden istället på bolagets tillväxt. En automatiserad bokföringstjänst effektiviserar, sparar tid och minimerar risken för fel.

Med Wint kan du följa ditt företags utveckling i realtid.

Bokföring up-to-date

Det mesta av din bokföring sker direkt vilket innebär att du alltid kan följa ditt företags utveckling i realtid. Du får med andra ord stenkoll på din ekonomi.

Vill du veta mer?

Mer om tjänsten
Prata med Wint

Redo att komma igång med ditt AB?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna.

Jag har anmält intresse för ett lagerbolag. När kan jag vara igång med mitt företag?

När du anmält intresse för våra lagerbolag är nästa steg att du kommer att bli kontaktad av någon av våra rådgivare för att berätta lite mer om vilken typ av verksamhet du kommer att starta.

Vi har oftast flera lagerbolag redo, så om samtalet känns bra börjar vi skriva över ett av dem på dig direkt. Vi sköter hela flytten och hjälper till med registrering av såväl F-skatt som moms samt arbetsgivarregistrering.

Bolaget har redan ett bankkonto hos SEB och en koppling till Wints tjänst, så i teorin kan du sätta in 25 000 kr i aktiekapital på kontot och komma igång med din business redan nästa dag.

Vad ingår när jag tar över ett lagerbolag från Wint?

Du får ett färdigregistrerat aktiebolag, ett bankkonto hos SEB, hjälp med registrering av moms, F-skatt och arbetsgivarregistrering, koppling till Wints helhetstjänst samt stöd och rådgivning i uppstartsfasen. Helt gratis.

Kan vem som helst få ett lagerbolag från Wint?

Ja, så länge du tänker starta en verksamhet som funkar med Wints automatiserade bokföringstjänst. Ditt nya bolag har nämligen 12 månaders bindningstid hos oss.

Wints tjänst funkar allra bäst för verksamheter som fakturerar sin tid och som inte hanterar stora lager eller använder knepiga betallösningar. Om du ska frilansa, starta konsultverksamhet eller liknande är Wint klockrent för dig, men om du ska starta e-handel eller öppna café funkar det inte riktigt lika bra. Här kan du läsa mer om hur Wint funkar.

Känner du dig osäker på om den verksamhet du vill starta kommer att funka? Anmäl intresse så reder vi ut det tillsammans innan vi kör igång!

Vad kostar ett lagerbolag från Wint?

Ett lagerbolag från Wint kostar ingenting. Nada. Niente. Null. Hur bra? 

Det som andra aktörer kan debitera uppemot 10 000 kr för kan du alltså få helt kostnadsfritt från oss. Du behöver bara sätta in aktiekapitalet (25 000 kr) och köra igång med din business. Ett bankkonto hos SEB och färdiga kopplingar till Wints automatiserade tjänst ingår också.

När bolaget är igång har du 12 månaders bindningstid hos Wint. Vår helhetstjänst kostar 1 990 kr/mån om du är ensam i bolaget. I den kostnaden ingår all administration, inklusive årsbokslut - bara en sån sak.

Vad är ett lagerbolag?

Bolagsverket beskriver ett lagerbolag som “ett bolag som bildas enbart för att säljas vidare till en ny ägare”. 

Ett lagerbolag är alltså ett “tomt” bolag som aldrig haft någon verksamhet, men där registreringen hos Bolagsverket redan har gått igenom. Den som tar över bolaget slipper därför krångla med administration och registrering och kan komma igång med sin verksamhet snabbare än om hen skulle starta upp bolaget på egen hand.

Hos Wint får du dock ditt lagerbolag helt gratis, så Bolagsverket borde kanske justera definitionen vad gäller det där med att “sälja vidare”.

Fortsatt läsning

Relevant läsning för dig som ska starta aktiebolag.

Visa alla artiklar