Så funkar Wint för: Byråer & konsultbolag

En maxad ekonomiavdelning till minimalt pris

I bolag som växer finns inget utrymme för tidskrävande administration och långsamma ekonomifunktioner. I Wint får ni en snabbfotad partner som tar hand om hela er ekonomi i realtid och ger full koll på hur det går för bolaget. Till en fast månadskostnad.

Vad kostar det?
Jag är intresserad!

Kraftfulla integrationer

Vill ni fokusera mindre på projekt- & ekonomihantering och mer på att maxa er debiterbara tid? Wint har färdiga integrationer mot dessa projekthanteringssystem.

Kunderna har ordet

Wint har byggt ett system som är som ett ekonomisystem borde vara.

Jag förstår inte hur man INTE kan använda Wint när man driver företag. Det är verkligen det bästa sättet att få överskådlig koll på sin ekonomi.

Poyan Karimi
Oddwork

Räkna ut ditt pris

Hos Wint ingår all ekonomihantering som byråer och konsultbolag ställs inför – till en fast månadskostnad. Inga dolda kostnader, inga premiumabonnemang.

Hur många anställda har du i ditt företag?
Ditt pris hos Wint blir:
Jag är intresserad!

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna.

Vad är skillnaden mellan att använda Wint och ett vanligt bokföringsprogram?

Wint är en helhetslösning med allt i ett. Inga moduler som du väljer till, inga tilläggstjänster eller dolda kostnader. Med integration till banken ser vi till att betalningar går iväg i rätt tid. Och vi hämtar själva det vi behöver för att kirra din bokföring.

Funkar Wint som en vanlig byrå, eller vad är skillnaden?

Kärnan i vår tjänst har alltid varit att göra helt om från onödigt krångligt till lätt och överskådligt. Det innebär att tiden då man fraktar papper i pärmar är förbi. Alla underlag är digitala och inte en pärm finns i sikte. Dessutom sker den löpande bokföringen hela tiden, varje dag, vilket innebär att du får full koll på hur bolaget går – i realtid.

Hur funkar det om jag har frågor om min bokföring?

Då har vi en support som ser till att du får svar på det du undrar, och som dessutom är väldigt trevlig. På Wint hittar du riktigt vassa ekonomer som kan hjälpa i allt från skattefrågor till om ett kvitto är avdragsgillt eller om du kan plocka ut en utdelning.

Hur funkar det om jag byter till Wint?

Superlätt. Antingen exporterar du en så kallad SIE-fil från programmet du använder idag, eller så ger du oss kontaktuppgifterna till din byrå så tar vi kontakten och flyttar över din tidigare bokföring. Har du ingen bokföring sedan tidigare fyller du i formuläret här nedan så kan du vara igång i ett kick.

Så funkar Wint

Fortsatt läsning

Relevant läsning för dig som driver byrå eller konsultbolag.

Visa alla artiklar

Kom igång med Wint!

Fyll i formuläret för att bli kontaktad.