För er som har anställda

Frigör mer tid till

ert utvecklande

ert rådgivande

ert anställande

ert producerande

ert konsultande

ert hjälpande

ert ledande

ert uppfinnande

ert planerande

Det är ett ansvar att ha anställda. Allt ska bli rätt, kvitton och deklarationer ska in, intyg ska till rätt plats, timmar faktureras, löner betalas. Att hålla koll på allt tar tid och kan bli tungt. Därför finns Wint. En ekonomiavdelning i fickan. Perfekt för alla som har anställda och som fakturerar tid, konsultar och jobbar B2B.

Kort och gott:
  • Skala ner på administrationen, vi sköter allt sånt.
  • Väx med oss, vi kan ditt företag och finns med hela vägen med kunskap och rådgivning utifrån just ditt företag.
Vad får jag i Wint?

Med Wint får du

En fullservicetjänst för ditt företagande. Hos oss ingår allt du behöver för ditt företags ekonomi till ett fast månadspris. Inga krångliga tilläggsmoduler eller dyra extrafunktioner. Inte konstigt att flera tusen företagare, har valt att automatisera sin bokföring med Wint.

Vad ingår i tjänsten?

Ni får hela Wints tjänst till en fast månadskostnad som skalar med er verksamhet.

Superenkelt gränssnitt!

Wints gränssnitt är inte bara supersnyggt utan framför allt superenkelt att använda både i mobilen och datorn.

  • Lättnavigerad dashboard
  • Tydlig att-göra-lista
  • Massa smarta funktioner

Läs mer här

Riktigt bra saker med Wint

Givetvis ingår hantering av både bokslut och deklarationer i Wint.

Ja! Årsbokslut ingår

Slipp krångla med bokslut, och årsredovisningen, självklart ingår även det. Dessutom gör vi inte bara bokslut, utan även månadsboklsut, så behöver det inte bli extra mycket jobb i bokslutstider.

Givetvis ingår hantering av både bokslut och deklarationer i Wint.

Alltid hjälp av experter

Livet ska vara enkelt som företagare, men ibland behöver man hjälp av en expert. Därför kan du alltid få professionell hjälp av våra grymma ekonomer.

En automatiserad bokföringstjänst effektiviserar, sparar tid och minimerar risken för fel.

Slipp administration & spara tid

Du slipper tråkig administration, så lägg den tiden istället på bolagets tillväxt. En automatiserad bokföringstjänst effektiviserar, sparar tid och minimerar risken för fel.

Med Wint kan du följa ditt företags utveckling i realtid.

Bokföring up-to-date

Det mesta av din bokföring sker direkt vilket innebär att du alltid kan följa ditt företags utveckling i realtid. Du får med andra ord stenkoll på din ekonomi.

Vill du veta mer?

Mer om tjänsten
Prata med Wint
FÖR er som jobbar i PROJEKT

Tidrapport

Vill du kunna följa ner i detalj hur ett projekt går och kostar? Inga problem. Med Wint rapporterar du och dina anställda enkelt in er tid direkt i appen så synkar den med bokföring, fakturering och lön.

Boka demo

Läs mer om tidrapportering

95% nöjda
kunder

Kan Wint vara något för er?

Driver du byrå, konsultföretag eller tjänstebolag med anställda? Då har Wint sparat både tid och pengar för hundratals bolag precis som ditt. Vår tjänst passar nämligen utmärkt för aktiebolag som fakturerar sin tid eller tjänst. Du har säkert branschkollegor bland våra kunder, som bland annat är:

Juristbyråer

B2B SaaS-bolag

Kommunikationsbyråer

HR-bolag

Rekryteringsföretag

IT-byråer

Digitala byråer

Fastighetsbolag

Reklambyråer

PR-byråer

Konsultbolag

Mediebyrå

Kom igång med Wint ni också!

Wint ger tid att fokusera på bolagets tillväxt

Att driva företag handlar ofta om tidsoptimering – speciellt i bolag med anställda. Lönehantering, utläggsredovisning, pappersarbete och bokföring stjäl allt för mycket värdefull tid i vardagen – trots att ni anlitat en redovisningsbyrå.

Därför väljer många konsultföretag, byråer och tjänstebolag att använda Wint istället. I vår automatiserade helhetstjänst kan du sätta upp regler kring allt från automatisk betalning av leverantörsfakturor till smarta attestflöden, smidig avvikelserapportering och enkel utläggsredovisning, så att du kan lägga maximalt med tid på strategiska och utvecklande frågor istället.

Vi kan fokusera på det vi gör bäst

Jag har svårt att se hur vi skulle kunna vara mer nöjda med WINT. Supporten går från klarhet till klarhet – bästa jag varit med om. Vi minimerar tiden vi lägger på 'nödvändigt ont'. Och kan fokusera på det vi gör bäst.

Jonatan Sundemo
Jonatan Sundemo
CEO, Republiken

Wint har byggt ett system som är som ett ekonomisystem borde vara.

Jag förstår inte hur man INTE kan använda Wint när man driver företag. Det är verkligen det bästa sättet att få överskådlig koll på sin ekonomi.

Poyan Karimi
Poyan Karimi
Oddwork

Wint har verkligen infriat alla löften. Jag betalar mindre än tidigare och har mer tid för min business.

Dessutom får jag stöd i vardagen genom att Wint håller koll på saker åt mig.

Linda Wells
Linda Wells
Wells Rekrytering & Säljutveckling
No items found.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna.

Vad innebär egentligen automatiserad bokföring?

Wint är en helhetslösning med allt i ett. Inga moduler som du väljer till, inga tilläggstjänster eller dolda kostnader. Med integration till banken ser vi till att betalningar går iväg i rätt tid. Och vi hämtar själva det vi behöver för att kirra din bokföring.

Funkar Wint som en vanlig byrå, eller vad är skillnaden?

Kärnan i vår tjänst har alltid varit att göra helt om från onödigt krångligt till lätt och överskådligt. Det innebär att tiden då man fraktar papper i pärmar är förbi. Alla underlag är digitala och inte en pärm finns i sikte. Dessutom sker den löpande bokföringen hela tiden, varje dag, vilket innebär att du får full koll på hur bolaget går – i realtid.

Hur funkar det om jag har frågor om min bokföring?

Då har vi en support som ser till att du får svar på det du undrar, och som dessutom är väldigt trevlig. På Wint hittar du riktigt vassa ekonomer som kan hjälpa i allt från skattefrågor till om ett kvitto är avdragsgillt eller om du kan plocka ut en utdelning.

Hur funkar det om jag byter till Wint?

Superlätt. Antingen exporterar du en så kallad SIE-fil från programmet du använder idag, eller så ger du oss kontaktuppgifterna till din byrå så tar vi kontakten och flyttar över din tidigare bokföring. Har du ingen bokföring sedan tidigare fyller du i formuläret här nedan så kan du vara igång i ett kick.

Så funkar Wint

Fortsatt läsning

Relevant läsning för dig som driver byrå eller konsultbolag.

Visa alla artiklar