En maxad ekonomi­avdelning till minimalt pris

I bolag som växer finns inget utrymme för tidskrävande administration och långsam bokföring. När ni använder Wint får ni därför en snabbfotad partner som tar hand om hela er ekonomi i realtid och ger full koll på hur det går för bolaget – just nu. Ni får hela Wints tjänst till en fast månadskostnad och självklart ingår både rådgivning och årsbokslut i priset.

Vad kostar det?

Wint ger tid att fokusera på bolagets tillväxt

Att driva företag handlar ofta om tidsoptimering – speciellt i bolag med anställda. Lönehantering, utläggsredovisning, pappersarbete och bokföring stjäl allt för mycket värdefull tid i vardagen – trots att ni anlitat en redovisningsbyrå.

Därför väljer många konsultföretag, byråer och tjänstebolag att använda Wint istället. I vår automatiserade helhetstjänst kan du sätta upp regler kring allt från automatisk betalning av leverantörsfakturor till smarta attestflöden, smidig avvikelserapportering och enkel utläggsredovisning, så att du kan lägga maximalt med tid på strategiska och utvecklande frågor istället.

Wint har byggt ett system som är som ett ekonomisystem borde vara.

Jag förstår inte hur man INTE kan använda Wint när man driver företag. Det är verkligen det bästa sättet att få överskådlig koll på sin ekonomi.

Poyan Karimi
Poyan Karimi
Oddwork

95% nöjda
kunder

Kan Wint vara något för er?

Driver du byrå, konsultföretag eller tjänstebolag med 2-50 anställda? Då har Wint sparat både tid och pengar för hundratals bolag precis som ditt. Vår tjänst passar nämligen utmärkt för aktiebolag som fakturerar sin tid eller tjänst. Du har säkert branschkollegor bland våra kunder, som bland annat är:

  • Reklambyråer
  • Rekryteringsföretag
  • IT-byråer
  • Digitala byråer
  • Kommunikationsbyråer
  • Juristbyråer
  • B2B SaaS-bolag
  • HR-bolag
  • Fastighetsbolag
  • m.fl.
Kom igång med Wint du också!

Vad ingår i tjänsten?

Oavsett om ni är två, elva eller trettio anställda får ni hela Wints tjänst till en fast månadskostnad som skalar med er verksamhet. I tjänsten ingår allt det här:

Betalningar

Alla obetalda skulder – moms, skatt, löner, leverantörsskulder, m.m. – sköter Wint. Granska bara och godkänn med ett klick i appen så tar Wint hand om betalningen.

Fakturor & kvitton

Kundfakturor skapas enkelt i Wints smarta fakturasystem. Kvitton fotar du med appen. Leverantörsfakturor? De går direkt in i Wint, så slipper du pappersarbete.

Lön

Rapportera frånvaro och avvikelser i appen. Löneutbetalning, traktamente, provision, arbetsgivardeklarationer, lönespecifikationer och allt annat fixar Wint.

Bokföring

Kärnan i Wints tjänst. Alla händelser – inkomster, utgifter, löner, m.m. – bokförs per automatik, i realtid. Ni får mer tid till annat och grym koll på hur det går för bolaget.

Deklarationer

Du kan din business – vi kan administration. Wint fixar din moms-, inkomst- och arbetsgivardeklaration helt automatiskt, så kan du jobba på som vanligt, utan ångest.

Årsbokslut

Betala extra för årsbokslut och årsredovisning? Inte hos Wint! Vi löser ditt bokslut enligt alla konstens regler och skickar till Bolagsverket i god tid innan deadline – utan extra kostnad.

Ekonomisk rådgivning

Din trygghet är viktig för oss. Wints ekonomer är alltid redo att ge pålästa råd om ditt bolags ekonomi. All ekonomisk rådgivning, utom den allra mest komplicerade, ingår i din fasta månadskostnad.

Sömlösa integrationer underlättar projekthantering

Ju fler anställda, desto mer administration. Därför har vi byggt kraftfulla integrationer som gör såväl resursplanering och projekthantering som fakturering enklare. Wint pratar sömlöst med utvalda projekthanteringssystem, vilket sparar tid och tillåter dig att fokusera fullt ut på din verksamhet.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna.

Vad är skillnaden mellan att använda Wint och ett vanligt bokföringsprogram?

Wint är en helhetslösning med allt i ett. Inga moduler som du väljer till, inga tilläggstjänster eller dolda kostnader. Med integration till banken ser vi till att betalningar går iväg i rätt tid. Och vi hämtar själva det vi behöver för att kirra din bokföring.

Funkar Wint som en vanlig byrå, eller vad är skillnaden?

Kärnan i vår tjänst har alltid varit att göra helt om från onödigt krångligt till lätt och överskådligt. Det innebär att tiden då man fraktar papper i pärmar är förbi. Alla underlag är digitala och inte en pärm finns i sikte. Dessutom sker den löpande bokföringen hela tiden, varje dag, vilket innebär att du får full koll på hur bolaget går – i realtid.

Hur funkar det om jag har frågor om min bokföring?

Då har vi en support som ser till att du får svar på det du undrar, och som dessutom är väldigt trevlig. På Wint hittar du riktigt vassa ekonomer som kan hjälpa i allt från skattefrågor till om ett kvitto är avdragsgillt eller om du kan plocka ut en utdelning.

Hur funkar det om jag byter till Wint?

Superlätt. Antingen exporterar du en så kallad SIE-fil från programmet du använder idag, eller så ger du oss kontaktuppgifterna till din byrå så tar vi kontakten och flyttar över din tidigare bokföring. Har du ingen bokföring sedan tidigare fyller du i formuläret här nedan så kan du vara igång i ett kick.

Så funkar Wint

Fortsatt läsning

Relevant läsning för dig som driver byrå eller konsultbolag.

Visa alla artiklar