Press & IR

Vill du veta vilka som sitter i vår ledningsgrupp? Eller är du nyfiken på Wints ägarbild, styrelse, årsredovisning eller senaste pressmeddelanden? Här hittar du vad du söker.

Pressrum

Du hittar samtliga våra pressreleaser i Wints pressrum.
Wints pressrum

Presskontakt

Eventuella frågor hänvisas till:

Emerentia Leifsdotter Lund

PR-ansvarig
emerentia.leifsdotter.lund@wint.se0704-02 51 58

Wints ledningsgrupp

Daniel Johansson

CEO
Började på Wint 2014 och är CEO sedan 2018. Har tidigare arbetat som auktoriserad revisor på PWC samt CFO på Rut and Circle. Aktieägare i Wint.

Caroline Säisä

CFO
Aktieägare i Wint. Chief Financial Officer som tidigare arbetat på Oriola i 7 år, senast som Business Control Director. Dessförinnan revisor på PWC. Har jobbat på Wint sedan 2019.

Ulrika Ahl

CMO
Chief Marketing Officer och aktieägare i Wint. Tidigare Senior Brand Manager på Collector Bank. Dessförinnan Managementkonsult på VSHK & Business Sweden. Började på Wint 2017.

Anders Josefsson

CTO
Medgrundare och aktieägare i Wint. Teknisk chef som tidigare jobbat som utvecklare på Djungeltrumman. Även medgrundare av Mapiful.

Mathilda Silverwaldt

People & Culture Manager
HR-ansvarig på Wint sedan januari 2021. Tidigare HR- och kommunikationsansvarig på QRTECH och dessförinnan Field Sales Representative på JDE & Mondelēz International.

Christine Källström

Sales Director
Säljchef på Wint sedan januari 2023. Dessförinnan bland annat Business Unit Manager och Sales Director på Brightvision.

Vår styrelse

Bengt Nilsson

Entreprenör
CEO och styrelseordförande i Pagero samt en av grundarna av IFS. Har suttit i Wints styrelse sedan 2015.

Ola Cronholm

Investment Manager
I Wints styrelse sedan 2021. Investment Manager på Ernström & C:o AB. Dessförinnan bland annat CFO och Investment Manager på Profura AB.

Markus Gerdien

Ordförande
Ordförande i styrelsen sedan 2018. Medgrundare och senior rådgivare på Common Agenda Venture Management.

Johan Sköld

Serieentreprenör
Partner Amp11, tidig investerare i Wint och över 100 andra bolag. Företagsledare, författare och föreläsare. Har suttit i Wints styrelse sedan 2023.

Wints ägare

Wint ägs av grundarna, medarbetarna, Neudi & C:o, NFT Ventures, med flera. Vi har kort och gott några större ägare, och väldigt många små. Vi tycker nämligen att det är viktigt att vår personal får chansen att bli delägare i Wint – det tror vi är en framgångsfaktor för att motivera den arbetsbörda det innebär att förändra en hel bransch.

Finansiell information

Här kan du hitta några av våra senaste finansiella presentationer och rapporter. Klicka på det dokument du vill läsa för att ladda ner det till din enhet.

Årsredovisning 2020Årsredovisning 2019Årsredovisning 2018