Press & IR

Vill du veta vilka som sitter i vår ledningsgrupp? Eller är du nyfiken på Wints ägarbild, styrelse, årsredovisning eller senaste pressmeddelanden? Här hittar du vad du söker.

Pressrum

Du hittar samtliga våra pressreleaser i Wints pressrum.
Wints pressrum

Presskontakt

Eventuella frågor hänvisas till:

Wints ledningsgrupp

Daniel Johansson

CEO
Började på Wint 2014 och är CEO sedan 2018. Har tidigare arbetat som auktoriserad revisor på PWC samt CFO på Rut and Circle. Aktieägare i Wint.

Caroline Säisä

CFO
Chief Financial Officer som tidigare arbetat på Oriola i 7 år, senast som Business Control Director. Dessförinnan revisor på PWC. Har jobbat på Wint sedan 2019.

Ulrika Ahl

CMO
Aktieägare i Wint. Chief Marketing Officer, med ansvar för marknad och sälj. Har tidigare varit bl.a. Senior Brand Manager på Collector Bank. Började på Wint 2017.

Mathias Hultén

CPO
Chief Product Owner på Wint sedan augusti 2020. Har tidigare arbetat som Field Application Engineer och Project Manager på Atlas Copco. Har även lång erfarenhet som utvecklare. Aktieägare i Wint.

Anders Josefsson

CTO
Medgrundare och aktieägare i Wint. Teknisk chef som tidigare jobbat som utvecklare på Djungeltrumman. Även medgrundare av Mapiful.

Helena Alexandersson

HR Manager
HR-ansvarig på Wint. Tidigare COO på Wint, product Manager på Tieto samt Head of Debt Collection på Collector Bank. Började på Wint 2017.

Vår styrelse

Bengt Nilsson

Entreprenör
CEO och styrelseordförande i Pagero samt en av grundarna av IFS. Har suttit i Wints styrelse sedan 2015.

Henrik Wiklund

Entreprenör
Entreprenör med lång erfarenhet av att driva och utveckla bolag. Grundare och tidigare VD för Phonera AB. I Wints styrelse sedan 2019.

Marie Brattberg

Entreprenör
Mångårig entreprenör med erfarenhet av att grunda, driva och rådge företag i såväl Sverige som Silicon Valley. I Wints styrelse sedan 2019.

Björn Elfgren

Grundare
Största aktieägare och grundare av Wint. Auktoriserad revisor som tidigare arbetat på Baker Tilly och BDO. Numera CEO för Abicart.

Henrik Forsberg Schoultz

Investment Manager
CEO för Ernström & C:o AB – en av Wints största ägare. Har suttit i Wints styrelse sedan 2018.

Markus Gerdien

Ordförande
Ordförande i styrelsen sedan 2018. Medgrundare och senior rådgivare på Common Agenda Venture Management.

Wints ägare

Wint ägs av grundarna, medarbetarna, Ernström & C:o, Collector Ventures, med flera. Vi har kort och gott några större ägare, och väldigt många små. Vi tycker nämligen att det är viktigt att vår personal får chansen att bli delägare i Wint – det tror vi är en framgångsfaktor för att motivera den arbetsbörda det innebär att förändra en hel bransch.

Finansiell information

Här kan du hitta några av våra senaste finansiella presentationer och rapporter. Klicka på det dokument du vill läsa för att ladda ner det till din enhet.

Årsredovisning 2017Årsredovisning 2017