Alla ska kunna driva företag

… det tycker i alla fall vi på Wint. Därför började vi fundera över vad som oftast brukar sätta käppar i hjulet för människor med bra idéer.

Vi insåg ganska snabbt att det där med att hantera ett företags ekonomi är en grej som få entreprenörer känner sig bekväma med. De vill ju trots allt fokusera på sina idéer, inte på att sortera papper.

Så vi bestämde oss för att börja där. Vi skapade ett automatiserat system som lyfter bort hela det oket från företagares axlar. För alltid.

Istället för att ha en ekonomiavdelning som sorterar papper, bokför kvitton och deklarerar moms kan du alltså ha Wint. En app som ger dig full koll på din ekonomi i realtid, utan att du behöver administrera den det allra minsta. Så nu kan alla med en bra idé driva företag.

Lär dig mer om Wint

Vi är Wint

Wint är ett spännande lagbygge som består av grymma utvecklare, nyfikna automatiseringsexperter, vassa affärsutvecklare, seniora skatteexperter, idérika projektledare och många fler. Gemensamt för oss allihop är att vi tror stenhårt på vår idé – att göra det busenkelt för alla att driva företag.

Tror du att du skulle passa in hos oss? Ta en titt på vår karriärsida!

Om bolaget

Wint AB | Org.nr. 556433–1717 | Göteborg