Så funkar Wint för: Fåmanskonsulter & frilansare

Bygg ditt bolag istället för att bokföra

Du startade inte bolag för att jobba med administration. Därför tar Wint hand om allt som har med din ekonomi att göra. Medan du bygger ditt bolag sköter vi betalningar, lön, bokföring och moms, samt färdigställer ditt årsbokslut. Till en fast månadskostnad.

Vad kostar det?
  • För bolag som är för små för att ha en egen ekonomiavdelning, men vill ha en ändå
  • Slipp samla in underlag och oroa dig över moms, betalningar, deklarationer, lön, m.m.
  • Ha företagets ekonomi i mobilen och följ hur det går i realtid.
Jag är intresserad!

Vad ingår i tjänsten?

När vi säger allt så menar vi det. Wint tar hand om hela din ekonomihantering – så att du kan lägga tiden på annat.

Betalningar

Alla obetalda skulder – moms, skatt, löner, leverantörsskulder, m.m. – sköter Wint. Granska bara och godkänn med ett klick i appen så tar Wint hand om betalningen.

Fakturor & kvitton

Kundfakturor skapas enkelt i Wints smarta fakturasystem. Kvitton fotar du med appen. Leverantörsfakturor? De går direkt in i Wint, så slipper du pappersarbete.

Lön

Rapportera frånvaro och avvikelser i appen. Löneutbetalning, traktamente, provision, arbetsgivardeklarationer, lönespecifikationer och allt annat fixar Wint.

Bokföring

Kärnan i Wints tjänst. Alla händelser – inkomster, utgifter, löner, m.m. – bokförs per automatik, i realtid. Ni får mer tid till annat och grym koll på hur det går för bolaget.

Deklarationer

Du kan din business – vi kan administration. Wint fixar din moms-, inkomst- och arbetsgivardeklaration helt automatiskt, så kan du jobba på som vanligt, utan ångest.

Årstjänster

Betala extra för årsbokslut och årsredovisning? Inte hos Wint! Vi löser ditt bokslut enligt alla konstens regler och skickar till Bolagsverket i god tid innan deadline – utan extra kostnad.

Kunderna har ordet

Allt är samlat på ett ställe.

Jag följer min ekonomi i realtid och redovisning av kvitton fixar jag direkt i appen när jag köpt nåt. Det gör att jag skjuter upp färre saker som jag sen stressar över. Det är bra för en sån som jag som helst fokuserar på det jag är expert på.

Thea Tyvi
This is Tyvi AB

Vad kostar det?

Hos Wint ingår all ekonomihantering som frilansare och fåmanskonsulter ställs inför – till en fast månadskostnad. Inga dolda kostnader, inga premiumabonnemang.

Hur många anställda har du i ditt företag?
Ditt pris hos Wint blir:
Jag är intresserad!

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna.

Vad är skillnaden mellan att använda Wint och ett vanligt bokföringsprogram?

Wint är en helhetslösning med allt i ett. Inga moduler som du väljer till, inga tilläggstjänster eller dolda kostnader. Med integration till banken ser vi till att betalningar går iväg i rätt tid. Och vi hämtar själva det vi behöver för att kirra din bokföring.

Funkar Wint som en vanlig byrå, eller vad är skillnaden?

Kärnan i vår tjänst har alltid varit att göra helt om från onödigt krångligt till lätt och överskådligt. Det innebär att tiden då man fraktar papper i pärmar är förbi. Alla underlag är digitala och inte en pärm finns i sikte. Dessutom sker den löpande bokföringen hela tiden, varje dag, vilket innebär att du får full koll på hur bolaget går – i realtid.

Hur funkar det om jag har frågor om min bokföring?

Då har vi en support som ser till att du får svar på det du undrar, och som dessutom är väldigt trevlig. På Wint hittar du riktigt vassa ekonomer som kan hjälpa i allt från skattefrågor till om ett kvitto är avdragsgillt eller om du kan plocka ut en utdelning.

Hur funkar det om jag byter till Wint?

Superlätt. Antingen exporterar du en så kallad SIE-fil från programmet du använder idag, eller så ger du oss kontaktuppgifterna till din byrå så tar vi kontakten och flyttar över din tidigare bokföring. Har du ingen bokföring sedan tidigare fyller du i formuläret här nedan så kan du vara igång i ett kick.

Så funkar Wint

Fortsatt läsning

Relevant läsning för dig som frilansar eller driver enmansbolag

Visa alla artiklar

Kom igång med Wint!

Fyll i formuläret för att bli kontaktad.