Bygg ditt bolag istället för att bokföra

Du startade inte bolag för att jobba med administration. Vi vet det. Därför tar Wint hand om allt som har med din ekonomi att göra. Medan du bygger ditt bolag sköter vi bokföring, betalningar, lön, moms och deklarationer. Allt till en fast månadskostnad. Självklart ingår både rådgivning och årsbokslut i priset.

Vad kostar Wint?

Att använda Wint är att prioritera sin tid rätt

Som småföretagare är varje timme viktig – speciellt om du är konsult eller frilansare. När du jobbar med annat än uppdrag mot kund går du ju miste om värdefull debiterbar tid. Du förlorar pengar helt enkelt.

Därför väljer tusentals frilansare och konsulter att lägga över hela sin ekonomihantering på Wint. När vår tjänst sköter bokföring och administration automatiskt frigörs tid som du kan lägga på att bygga ditt bolag istället.

För mig är Wint frihet.

Som enmanskonsult finns det många saker att oroa sig för, men tack vare Wint är bokföring inte en av dem.

Christian Holmqvist
Christian Holmqvist
Solencia

95% nöjda
kunder

Vilka använder Wint?

Driver du ett aktiebolag som fakturerar din tid eller tjänst? Då vet vi att Wint kan spara både tid och pengar för dig. Vi har nämligen gjort det för massor av bolag precis som ditt. Bland våra drygt 2 000 kunder finns bland annat:

  • Fotografer
  • Frilansskribenter
  • Illustratörer
  • IT-konsulter
  • Projektledare
  • Managementkonsulter
  • Vårdkonsulter
  • HR-konsulter
  • Utvecklare
  • m.fl.
Kom igång med Wint du också!

Vad ingår i tjänsten?

Om du är ensam i ditt bolag får du hela Wints tjänst för 1 590 kr/månad. Då ingår allt detta – så att du kan lägga din tid där den gör större nytta.

Betalningar

Alla obetalda skulder – moms, skatt, löner, leverantörsskulder, m.m. – sköter Wint. Granska bara och godkänn med ett klick i appen så tar Wint hand om betalningen.

Fakturor & kvitton

Kundfakturor skapas enkelt i Wints smarta fakturasystem. Kvitton fotar du med appen. Leverantörsfakturor? De går direkt in i Wint, så slipper du pappersarbete.

Lön

Rapportera frånvaro och avvikelser i appen. Löneutbetalning, traktamente, provision, arbetsgivardeklarationer, lönespecifikationer och allt annat fixar Wint.

Bokföring

Kärnan i Wints tjänst. Alla händelser – inkomster, utgifter, löner, m.m. – bokförs per automatik, i realtid. Ni får mer tid till annat och grym koll på hur det går för bolaget.

Deklarationer

Du kan din business – vi kan administration. Wint fixar din moms-, inkomst- och arbetsgivardeklaration helt automatiskt, så kan du jobba på som vanligt, utan ångest.

Årsbokslut

Betala extra för årsbokslut och årsredovisning? Inte hos Wint! Vi löser ditt bokslut enligt alla konstens regler och skickar till Bolagsverket i god tid innan deadline – utan extra kostnad.

Ekonomisk rådgivning

Din trygghet är viktig för oss. Wints ekonomer är alltid redo att ge pålästa råd om ditt bolags ekonomi. All ekonomisk rådgivning, utom den allra mest komplicerade, ingår i din fasta månadskostnad.

Sömlösa integrationer underlättar projekthantering

Vi vill att företagande ska vara enkelt och smidigt. Därför har vi byggt färdiga integrationer mot några vanliga projekthanteringssystem, så att du ska slippa krångla med administration på flera olika plattformar. Du ska ju fokusera fullt ut på din verksamhet.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna.

Vad är skillnaden mellan att använda Wint och ett vanligt bokföringsprogram?

Wint är en helhetslösning med allt i ett. Inga moduler som du väljer till, inga tilläggstjänster eller dolda kostnader. Med integration till banken ser vi till att betalningar går iväg i rätt tid. Och vi hämtar själva det vi behöver för att kirra din bokföring.

Funkar Wint som en vanlig byrå, eller vad är skillnaden?

Kärnan i vår tjänst har alltid varit att göra helt om från onödigt krångligt till lätt och överskådligt. Det innebär att tiden då man fraktar papper i pärmar är förbi. Alla underlag är digitala och inte en pärm finns i sikte. Dessutom sker den löpande bokföringen hela tiden, varje dag, vilket innebär att du får full koll på hur bolaget går – i realtid.

Hur funkar det om jag har frågor om min bokföring?

Då har vi en support som ser till att du får svar på det du undrar, och som dessutom är väldigt trevlig. På Wint hittar du riktigt vassa ekonomer som kan hjälpa i allt från skattefrågor till om ett kvitto är avdragsgillt eller om du kan plocka ut en utdelning.

Hur funkar det om jag byter till Wint?

Superlätt. Antingen exporterar du en så kallad SIE-fil från programmet du använder idag, eller så ger du oss kontaktuppgifterna till din byrå så tar vi kontakten och flyttar över din tidigare bokföring. Har du ingen bokföring sedan tidigare fyller du i formuläret här nedan så kan du vara igång i ett kick.

Så funkar Wint

Fortsatt läsning

Relevant läsning för dig som frilansar eller driver enmansbolag

Visa alla artiklar