5 skäl till varför du ska starta aktiebolag med Wint

5 skäl till varför du ska starta aktiebolag med Wint

  • Ekonomi
  • 25 Oct
    2023

Om du trillat in här är chanserna stora att du bestämt dig för att starta aktiebolag. Kul säger vi! Men istället för att lägga tid på att administrera bolagsregistrering och uppstart själv, eller köpa lagerbolag för upp till 10 000 kronor, har vi en mycket bättre idé: bli kund hos Wint och få ett aktiebolag på köpet. Här är 5 skäl till varför du ska starta aktiebolag med Wint.

1. Lagerbolag med Wint -  billigaste alternativet 

Uppstarten av ett aktiebolag kan kännas snårig och tidskrävande. Men med Wint slipper du det, dessutom till priset av 0 kronor. Ja, du läste rätt. Vi tar nämligen inte något extra betalt för starta upp ditt aktiebolag. Att köpa lagerbolag är företag som bildas enbart för att säljas vidare till en ny ägareos andra aktörer kan kosta flera tusentals kronor, med Wint är det kostnadsfritt. Du slipper tänka på registreringsavgiften hos Bolagsverket och alla andra tillkommande avgifter. Helt klart det billigaste alternativet på marknaden. 

2. Bankkonto och kopplingar Skatteverket är redan klart

Förutom att du får ett lagerbolag som kan kosta allt mellan 6 - 10.000 kr från oss, så slipper du tänka på frågor kring bank och Skatteverket. Wints lagerbolag är nämligen redan kopplade mot ett bankkonto hos SEB och till Skatteverket. Med andra ord, du kan fortsätta fokusera på att komma igång med ditt aktiebolag.

3. Automatisk bokföring med extra allt 

Okej, vi är inte klara än. Förutom bolagsregistrering, koppling till bank och Skatteverket, så ingår även Wints automatiserade bokföringstjänst. Det innebär att all administration, och nästan all ekonomi, blir helt automatiserat. Du kan alltså släppa allt som har med bokföring, kvittohantering, deklarationer, bokslut med mera att göra och bara fokusera på din verksamhet. Wint sköter resten. Dessutom ingår Wints alldeles egna företagskort, även det kostnadsfritt. Bara en sån sak!

Automatisk bokföring med extra allt. 5 skäl till varför du ska köpa lagerbolag med Wint.
Med Wint kan du släppa allt som har med bokföring, kvittohantering, deklarationer, bokslut med mera. Det är ju automatiserat.

Hur funkar det att starta bolag genom Wint?

Jag vill veta mer om erbjudandet!

4. 25 000 kronor i aktiekapital - det enda du behöver

För att göra drömmen möjlig behöver du ha ett startkapital på 25 000 kronor. Det är vad det enligt lagen kostar att starta ett aktiebolag. Men det är också allt du behöver för att få ditt lagerbolag. Så snart pengarna är insatta är aktiebolaget ditt och du kan börja fakturera. Smidigt!

Osäker på om din verksamhet kommer att funka hos oss? 

5. Startklart från och med nu 

Om du registrerar bolaget själv kan det dröja många veckor från det att du skickat in din ansökan tills dess att registreringen går igenom - men med Wint kan du vara igång direkt. 

Inte nog med att vi sköter allt som har med uppstarten av ditt bolag att göra, i praktiken blir ditt lagerbolag startklart direkt. Vi har flera lagerbolag redo med bankkonto hos SEB och koppling till Wints bokföringstjänst, så i teorin kan du sätta in 25 000 kr i aktiekapital på kontot idag och vara igång med din aktiebolag redan imorgon. 

Vill du starta bolag med hjälp av Wint?

Här kan du läsa mer och anmäla ditt intresse.


Läs också:
3 goda skäl att driva aktiebolag istället för enskild firma
Så driver du ett aktiebolag

8 steg för att få ditt bolag att växa

Anmäl dig till Wints mailutskick!