5 skäl till varför du ska köpa lagerbolag till priset av 0 kronor

5 skäl till varför du ska köpa lagerbolag till priset av 0 kronor

  • Ekonomi
  • 14 Oct
    2022

Om du trillat in här är chanserna stora att du bestämt dig för att starta aktiebolag. Kul säger vi! Men istället för att lägga tid på att administrera bolagsregistrering och uppstart själv, eller köpa lagerbolag för upp till 10 000 kronor, har vi en mycket bättre idé: Hos Wint får du nämligen ett nystartat lagerbolag till priset av 0 kronor. Här kommer 5 skäl till varför du ska köpa lagerbolag kostnadsfritt av Wint.

1. Lagerbolag med Wint -  billigaste alternativet 

Uppstarten av ett aktiebolag kan kännas snårig och tidskrävande. Men med Wint slipper du det, dessutom till priset av 0 kronor. Att köpa lagerbolag hos andra aktörer kan kosta uppemot 10 000 kronor, med Wint är det kostnadsfritt - helt klart det billigaste alternativet. Vår filosofi är att det ska vara enkelt att starta bolag.   

2.Automatisk bokföring med extra allt 

Förutom att du får ett lagerbolag värt uppemot 10 000 kronor från oss, där vi bjuder på registreringsavgiften hos Bolagsverket, står för det administrativa, hjälper till att koppla aktiebolaget mot ett företagskonto hos SEB och Skatteverket, så ingår Wints automatiserade bokföringstjänst. Det innebär att all administration, och nästan all ekonomi, blir automatiserad. Du kan alltså släppa allt som har med bokföring, kvittohantering, deklarationer, bokslut med mera att göra och bara fokusera på din verksamhet. Wint sköter resten.

Hur funkar det att starta bolag genom Wint?

Jag vill veta mer om erbjudandet!

3. 25 000 kronor i aktiekapital - det enda du behöver ha

För att göra drömmen möjlig behöver du ha ett startkapital på 25 000 kronor. Det är vad det kostar att starta ett aktiebolag. Men det är också allt du behöver för att få ditt lagerbolag. Så snart pengarna är insatta är aktiebolaget ditt och du kan börja fakturera. Smidigt!

Osäker på om din verksamhet kommer att funka hos oss? 

4. Startklart från och med nu 

Om du registrerar bolaget själv kan det dröja många veckor från det att du skickat in din ansökan tills dess att registreringen går igenom - men med Wint kan du vara igång direkt. 

Inte nog med att vi sköter allt som har med uppstarten av ditt bolag att göra, i praktiken blir ditt lagerbolag startklart direkt. Vi har oftast flera lagerbolag redo med bankkonto hos SEB och koppling till Wints bokföringstjänst, så i teorin kan du sätta in 25 000 kr i aktiekapital på kontot idag och vara igång med din business redan imorgon. 

5. Bindningstid endast 12 månader

I samband med att du köper ett lagerbolag kostnadsfritt från Wint, binder du dig till Wints bokföringstjänst i 12 månader.  Är du ensam i bolaget kostar det dig 1790 kr/månaden. Efter 12 månader är det upp till dig om du vill fortsätta med Wints helhetslösning eller om du vill köra på själv. Väljer du att fortsätta med Wint försvinner även bindningstiden. 

Det finns ingen tid att spilla - kom igång redan idag genom att anmäla ditt intresse. 

Läs också

3 goda skäl att driva aktiebolag istället för enskild firma

Så driver du ett aktiebolag

8 steg för att få ditt bolag att växa

Anmäl dig till Wints mailutskick!