5 skäl till varför du ska skaffa lagerbolag med Wint

5 skäl till varför du ska skaffa lagerbolag med Wint

  • Ekonomi
  • 18 Jun
    2024

Om du trillat in här är chanserna stora att du bestämt dig för att starta aktiebolag. Kul säger vi! Men istället för att lägga tid på att administrera bolagsregistrering och uppstart själv, eller köpa lagerbolag för upp till 10 000 kronor, har vi en mycket bättre idé: bli kund hos Wint och få ett lagerbolag på köpet. Kan helt enkelt vara Sveriges bästa erbjudande när det kommer till lagerbolag. Här är 5 skäl till varför du ska starta aktiebolag med Wint.

Om du överväger att starta ett aktiebolag, erbjuder Wint en attraktiv lösning som förenklar processen avsevärt. Att välja Wint för att starta ditt lagerbolag innebär inte bara en kostnadseffektiv lösning utan också en smidig övergång från idé till verksamhet. Vi vågar påstå att det kan vara det bästa erbjudandet du hittar på marknaden när det kommer till att köpa ett lagerbolag. Fortsätt att läsa så ska vi förklara varför Wint är det bästa valet för att starta ditt lagerbolag.

5 anledningar till varför du ska starta lagerbolag med Wint

1. Lagerbolag med Wint -  billigaste alternativet 

Uppstarten av ett aktiebolag kan kännas både snårig, tidskrävande och dyrt. Men med Wint slipper du allt det där. Man kan dessutom säga att hos oss köper du ett lagerbolag till priset av 0 kronor. Wint erbjuder nämligen en unik möjlighet att köpa ett lagerbolag helt kostnadsfritt. Ja, du läste rätt. Vi tar nämligen inte något betalt för starta upp ditt aktiebolag.

Som du säkert vet är ett lagerbolag är ett aktiebolag som bildats enbart för att säljas vidare till en ny ägare. Att köpa ett lagerbolag kan hos andra aktörer kosta flera tusentals kronor, men med Wint kostar det inget. Du slipper även tänka på allt det administrativa arbetet eller exempelvis registreringsavgiften hos Bolagsverket och alla andra tillkommande avgifter. Våra lagerbolag är helt klart det billigaste alternativet på marknaden. 

2. Bankkonto och kopplingar Skatteverket är redan klart

Förutom att du får ett lagerbolag (som annars kan kosta allt mellan 5 - 10.000 kr), från oss, så slipper du tänka på frågor kring bank och Skatteverket. Wints lagerbolag är nämligen redan kopplade mot ett bankkonto hos SEB och till Skatteverket. Med andra ord, du kan fortsätta fokusera på att komma igång med ditt aktiebolag från dag ett.

3. Automatisk bokföring med extra allt - nu även med företagskort  

Okej, vi är inte klara än. Förutom bolagsregistrering, koppling till bank och Skatteverket - när du får ditt lagerbolag blir du automatiskt kund och då ingår även Wints automatiserade bokföringstjänst, som tar din bokföring till en ny nivå. Det innebär att all administration, och nästan all ekonomi, blir helt automatiserat. Du kan alltså släppa allt som har med bokföring, kvittohantering, deklarationer, bokslut med mera att göra och bara fokusera på din verksamhet. Wint sköter resten. Dessutom ingår Wints alldeles egna företagskort, helt utan extra kostnad. Bara en sån sak!

Därför ska köpa lagerbolag med Wint.
Med Wint kan du släppa allt som har med bokföring, kvittohantering, deklarationer, bokslut med mera. Det är ju automatiserat.

Hur funkar det att starta bolag genom Wint?

Jag vill veta mer om erbjudandet!

4. 25 000 kronor i aktiekapital - det enda du behöver

För att göra drömmen möjlig behöver du ha ett startkapital på 25 000 kronor. Det är vad det enligt lagen kostar att starta ett aktiebolag. Men det är också allt du behöver för att få ditt lagerbolag. Så snart pengarna är insatta är aktiebolaget ditt och du kan börja fakturera. Smidigt!

Osäker på om din verksamhet kommer att funka hos oss? 

5. Startklart lagerbolag från och med nu 

Om du registrerar bolaget själv kan det dröja många veckor från det att du skickat in din ansökan tills dess att registreringen går igenom - men med Wint kan du vara igång med ditt lagerbolag på studs.För unte nog med att vi sköter allt som har med uppstarten av ditt bolag att göra, i praktiken blir ditt lagerbolag startklart direkt. Vi har flera lagerbolag redo med bankkonto hos SEB och koppling till Wints bokföringstjänst, så i teorin kan du sätta in 25 000 kr i aktiekapital på kontot idag och vara igång med ditt aktiebolag på rekordtid, med allt det administrativa redan ordnat för dig.

Vill du starta bolag med hjälp av Wint?

Du har antagligen fattat. Genom att starta ditt aktiebolag med Wint får du en smidig process, kostnadseffektivitet och en helhetslösning för din bokföring. Och grädden på moset är att du snabbt kommer igång med din verksamhet. Läs mer och anmäl ditt intresse för att starta lagerbolag med Wint idag och ta det första steget mot att förverkliga din företagsdröm.


Läs också:
3 goda skäl att driva aktiebolag istället för enskild firma
Så driver du ett aktiebolag

8 steg för att få ditt bolag att växa

Anmäl dig till Wints mailutskick!