Få ett nystartat bolag av Wint – helt gratis

Få ett nystartat bolag av Wint – helt gratis

  • Entreprenörskap
  • 12 May
    2021

Just nu kan blivande entreprenörer få ett startklart bolag, helt kostnadsfritt, från oss på Wint. Vi tycker nämligen att bra idéer förtjänar att få utrymme och vill göra det så enkelt som möjligt att både starta och driva företag. Så här funkar vårt erbjudande.

När du ska starta upp ett nytt aktiebolag ställs du vanligtvis inför två val: att lägga tid på att administrera bolagsregistrering och uppstart på egen hand eller att köpa ett redan registrerat aktiebolag, ett s.k. lagerbolag.

Men nu finns även ett tredje alternativ – som är både enklare och billigare. Nu breddar vi nämligen vårt tjänsteerbjudande genom att tillhandahålla kostnadsfri uppstart av färdigregistrerade lagerbolag – inklusive bankkonto och med färdiga kopplingar till såväl bokföringstjänst som Skatteverket.

Starta bolag och kom igång med verksamheten direkt

Själva uppstarten av ett bolag kan nämligen vara en ganska jobbig och tidskrävande process. Om du registrerar aktiebolaget själv kan det dröja många veckor från det att du skickat in din ansökan tills dess att registreringen går igenom.

Den väntetiden slipper du visserligen om du köper ett lagerbolag men även då finns en hel del administration kvar som du behöver göra själv, plus att du förstås behöver betala för det. Wint har istället skapat ett kostnadsfritt erbjudande som gör att du helt kan hoppa över de stegen.

– Vårt erbjudande innebär i teorin att du kan vakna med en bra affärsidé på morgonen och börja jobba i ditt nya bolag redan samma eftermiddag, utan att ha administrerat uppstarten över huvud taget, berättar Nathalie Björnman som ansvarar för Wints nya satsning.

– Vi förser dig med ett nytt lagerbolag helt kostnadsfritt, vilket bara det är ett riktigt förmånligt erbjudande. Dessutom bjuder vi på registreringsavgiften hos Bolagsverket, fixar allt det administrativa och ser till att du får ett startklart aktiebolag med företagskonto hos SEB och färdiga kopplingar till såväl Wints automatiserade bokföringstjänst som Skatteverket. Det enda du behöver göra är att sätta in 25 000 kr i aktiekapital så är du redo att köra igång med din verksamhet, förklarar hon.

När du kör igång med ditt nya bolag kan du sedan fokusera helt och hållet på din nya business. Alla administration i form av bokföring, betalningar, deklarationer, moms och lönehantering sköts automatiskt av Wints smarta bokföringstjänst. Du får kort och gott bästa möjliga förutsättningar att lyckas med ditt företagande.

Vill du starta bolag med hjälp av Wint?

Här kan du läsa mer och anmäla ditt intresse.


Läs också:
3 goda skäl att driva aktiebolag istället för enskild firma
Så driver du ett aktiebolag

8 steg för att få ditt bolag att växa

Hur funkar det att starta bolag genom Wint?

Jag vill veta mer om erbjudandet!

Anmäl dig till Wints mailutskick!