Skapa egna effektiva avtal

Skapa egna effektiva avtal

  • Entreprenörskap
  • 16 Dec
    2022

Vi tycker det känns rimligt att våra kunder ska kunna lösa det mesta hos oss. Som kund hos Wint har du nu möjlighet att skapa egna avtal utifrån färdiga avtalsmallar och få dem e-signerade direkt i systemet. Med några enkla knapptryck sparar du tid, slipper krångel och, framför allt, får ett avtal anpassat efter dina behov.

Det ska vara enkelt att driva företag, vilket det blir med automatiserad bokföring. Men det ska även vara enkelt när det kommer till juridiken. Om du inte har för vana att skriva avtal finns det en hel del som är lätt att glömma. Men med Wint slipper du tänka på det, du kan nämligen med ett litet knapptryck få ett anpassat avtal precis som du vill ha det.

Anpassat avtal just efter dina behov

Funderar du exempelvis på att anställa men är osäker på vad som ska stå med i anställningsavtalet? Eller är du kanske i behov av ett konsultavtal? Luta dig tillbaka och sluta lägg en massa onödig tid på att hitta ett bra avtal som passar dig. Med Wint har du nämligen en uppsjö av olika avtalsmallar att välja mellan. Samtliga är framtagna i samarbete med vår partner, den digitala juridiktjänsten Legalbuddy.

Och vet du vad det bästa är? Du har även möjlighet att påverka hur du vill att ditt avtal ska se ut. Alla vet att inget företag ser likadant ut som ett annat, därför behöver även avtalet vara anpassat därefter. 

När du bestämt dig för vilket avtal du är ute efter, är det upp till dig hur du vill sy ihop det utifrån ett frågeformulär där du kan välja det som ska ingå. Du får helt enkelt ett avtal helt och hållet anpassat utifrån dina förutsättningar och behov. När allt är ifyllt och klart skickar du bara iväg ditt avtal för e-signering. Så enkelt är det att använda Wint.

Läs också: Här är 4 avtal du som egenföretagare bör ha koll på

Hur funkar det att starta bolag genom Wint?

Jag vill veta mer om erbjudandet!

Kom igång med Wint 

Med Wint har du det mesta under ett och samma tak. Vi tycker inte att du ska behöva hoppa mellan olika system utan istället ha allt på ett och samma ställe. Genom att sluta bokföra i ett system, fakturera i ett annat, tidrapportera i ett tredje eller febrilt leta efter avtal på nätet, så vinner du med Wint en stor sak många företagare saknar. Tid.  

Vi erbjuder dig en heltäckande ekonomitjänst till en fast månadskostnad. Att bli kund hos oss är dessutom superenkelt. Så gör som flera tusen andra, ge dig själv mer tid. Skaffa Wint.

Läs också:

3 goda skäl att driva aktiebolag istället för enskild firma
Så driver du ett aktiebolag

8 steg för att få ditt bolag att växa

Anmäl dig till Wints mailutskick!