Wintkortet är här – och därmed (minst) 5 nya skäl att byta till Wint

Wintkortet är här – och därmed (minst) 5 nya skäl att byta till Wint

  • Entreprenörskap
  • 16 Oct
    2023

Tid är pengar – bokstavligt talat för bolag som tar betalt för sin tid. Därför är det viktigt att hitta lösningar som gör arbetsdagen både smidigare och mer produktiv. Det är här Wints senaste tillskott kommer in i bilden. Vi vet nämligen att hantering av ditt företags inköp och utgifter kan vara en utmaning. Därför har vi gjort vår tjänst ännu bättre. Wint alldeles eget företagskort är här!

Med vårt nya företagskort, även kallat Wintkortet, tar vi ytterligare ett steg framåt för att hjälpa dig och ditt företag att spara tid, förenkla bokföringen och få bättre koll på dina ekonomiska transaktioner. Och på köpet får du också minst 5 nya skäl att byta till Wint. 

Så förenklar Wintkortet din vardag

Tack vare att Wintkortet är helt integrerat med Wint kommer din kvittohantering bli enklare än aldrig förr. “Hur?”, tänker kanske du? Av flera olika anledningar: 

  1. Upplev sömlösheten. Det är inget som skaver. Med Wintkortet behöver du inte längre oroa dig för att glömma skicka in dina kvitton för dina utlägg. Varje köp du gör registreras automatiskt i Wint och vi påminner dig om kvittot per automatik. 
  1. Återkoppling direkt vid köp. Så fort du handlat med Wintkortet får du en notis i din telefon från Wintappen som säger att ditt köp har registrerats. Dessutom är det mesta som rör din bokföring behöver redan förberett. Belopp, inköpsdatum samt vilket företag du har gjort ditt köp hos är redan ifyllt. Det enda du behöver göra är att ta ett foto av ditt kvitto samt fylla i vad du köpt. Sen är det klappat och klart. 
  1. Ett lösningsanpassat företagskort. Är du osäker på om du vill ha debet- eller kreditkort? Även här kan du pusta ut. Wintkortet fungerar nämligen åt båda håll. Du kan alltså enkelt anpassa kortet efter ditt företags behov. Och om du har flera kort inom ditt företag kan du sätta upp individuella köpgränser per kort för ökad kontroll. 

Få hjälp med att starta ett AB. Gratis.

Berätta mer!
  1. Slipp utlägg från egen ficka. Ibland är egna utlägg bra och ibland vill man helst slippa ligga ute med pengar. Wintkortet ger dig den valfrihet du behöver. Visst låter det smidigt att låta prenumerationstjänster och större återkommande utlägg dras från Wintkortet istället för ditt lönekonto till exempel? 
  1. Enkel uppföljning. Det ska vara enkelt att hålla koll på sin ekonomi och följa upp sina transaktioner. Givetvis gäller det även Wintkortet. All information om dina leverantörer och köp hamnar, som med allt annat, direkt i dina rapporter i Wint. Klockrent!

En heltäckande fullservicetjänst för ditt bolags ekonomi

Men den absolut största fördelen med Wintkortet är förstås det faktum att det ingår som standard i Wints automatiserade bokföringstjänst. 

Det innebär att du som väljer Wint får en heltäckande fullservicelösning som innefattar allt från löpande bokföring och automatiserad betalning av leverantörsfakturor till lönehantering, momsdeklarationer och bokslut. Plus en smidig faktureringslösning med automatiska avstämningar mot bankkontot, ett flexibelt företagskort, löpande support och rådgivning och mycket mer. 

Allt i en och samma tjänst, till en fast månadskostnad. Inte konstigt att flera tusen företagare valt att automatisera sin bokföring med Wint. Kanske dags för dig att göra detsamma? 

Vill du veta mer? 

Här kan du läsa mer om hur Wint fungerar
Och på den här sidan kan du läsa mer specifikt om Wintkortet

Eller varför inte boka in ett digitalt möte med oss så berättar vi om både Wint och Wintkortet, samt förklarar hur vi kan hjälpa dig att spara både tid och pengar på din administration.

Anmäl dig till Wints mailutskick!