Vill du förenkla er hantering av ROT/RUT?

Wint är den automatiserade bokföringstjänsten som tar fram enkla lösningar för dig som är företagare. Vi sköter allt från bokföring till betalningar till årsbokslutet, och har dessutom riktigt smarta funktioner för dig som fakturerar med ROT och RUT.

Jag är intresserad av Wint!

Fyll i formuläret så hör vi av oss och hjälper dig igång.

Wint hjälper dig med företagandet

Man skulle även kunna säga att Wint tar över företagandet. I alla fall de tråkiga delarna av det. För när du blir kund hos Wint kopplar vi ihop oss mot både din bank och Skatteverket och kan på så vis sköta allt åt dig – betalningar, löner, fakturor, moms och utlägg betalar vi enkelt. Vi ser även till att allt landar hos Skatteverket i tid.

Vill du läsa mer om Wints tjänst?

Och du, när du behöver hjälp finns vi där för att ge både rådgivning och support. En helhetstjänst, helt enkelt!

Automatisera ROT och RUT – så här funkar det

Vi gillar enkla lösningar på kluriga problem. Därför har vi sett till att du direkt vid skapandet av fakturan till kund samlar all info som Skatteverket behöver. Så här går det till mer exakt:

1. Du skapar upp din faktura i Wint och fyller på kundkortet för kunden med all nödvändig information. Så som personnummer, fastighetsbeteckning eller lägenhetsnummer

2. När du sedan skapar upp fakturan fyller du enkelt i vilken typ av arbete du har genomfört, hur många timmar och om det är material kopplat till uppdraget

3. Wint tar vid och sköter ansökningen till Skatteverket

4. När pengarna från Skatteverket kommer för ert utförda arbete markeras fakturan automatiskt som betald med beloppet som ni fått i ersättning.

Vilka använder Wint? 

Driver du ett aktiebolag där du fakturerar för din tid eller tjänst? Då vet vi att du kan spara både tid och pengar med Wint. Vi gör nämligen det för massor av bolag precis som ditt. Bland våra drygt 2 400 kunder finns bland andra: 

  • Hantverkare
  • Hemtjänst
  • Städbolag
  • Flyttfirmor
  • Trädgårdsskötsel

Vill du veta mer hur Wint skulle funka för dig?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Det här är Wint

Wint är techbolaget som gör det riktigt enkelt att driva företag. Med en helt molnbaserad bokföringstjänst ger vi våra över 2 700 kunder full koll på företagets ekonomi – direkt i mobilen.

Wint sköter allt från bokföring, moms, löner, betalningar till årsbokslut och deklarationer. Allt ingår, till en fast månadskostnad.

Wints tjänst passar som handen i handsken för fakturerande aktiebolag samt för fastighetsmäklare. Kontakta oss här!