FAQ

Wintkort

Lagerbolag

För fastighetsmäklare

Fastighetsbyrån - Blivande kund

Fastighetsbyrån - Befintlig kund

Kom igång som kund

Fakturering

Leverantörsfakturor

Kvitton

Skatt- & momsdeklaration

Lön & arbetsgivaravgifter

Årsredovisning & bokslut

Support

FAQ

Skatt- & momsdeklaration

Om du får hjälp med deklarationen? Självklart!

Påminner ni mig när momsen ska in?

Eftersom vi sköter hela momsrapporteringen åt dig så du behöver faktiskt inte bli påmind. Däremot kommer du att få en notis i systemet när vi deklarerat och rapporterat din moms. Det sker i regel runt en månad innan det är deadline! I notisen står hur mycket som ska betalas. Godkänn med ett klick så löser vi inbetalningen!

Kan ni hjälpa till med momsdeklaration, bokslut och andra saker som är kluriga för mig att hålla koll på?

Självklart! Vi inte bara hjälper till – det är precis det här vi gör! Vi tar hand om hela din ekonomi, så att du slipper hålla koll på viktiga datum, krångliga blanketter och jobbiga siffror. Allt ingår i paketet när du blir kund hos Wint.

Hur vet jag hur mycket moms jag ska betala/få tillbaka?

När vi har deklarerat och rapporterat din moms får du en to-do i Wints system. Där står hur mycket du ska betala. Godkänn med ett klick så är det betalat och klart!

Hur gör jag min momsdeklaration med Wint?

Den tar vi hand om! Hela hanteringen av din ekonomi sker automatiskt, vilket innebär att vi sköter din momsdeklaration och rapporterar den till Skatteverket. Dessutom ser vi till att den blir betald på rätt dag, så länge du godkänner betalningen. Den 12:e i månaden kommer alltså vara som vilken annan dag som helst för dig.

Vill du få hjälp med företagsdeklarationen?