Bekymmersfri vardag på Oaks

Bekymmersfri vardag på Oaks

  • Kundcase
  • 17 Mar
    2022

“På Oaks ifrågasätter vi gamla sanningar -vilket gjorde det självklart att redan från start ifrågasätta även det traditionella sättet att hantera vår ekonomi på.”

Citatet kommer från Emil Carlberg, VD och säljare på Oaks som grundades 2018. Idag har företaget runt 30 anställda och kontor i både Borås, Göteborg och Stockholm. Vad är det ni gör egentligen Emil?

- Vi jobbar inom fastighetsautomation med energi, klimat och miljö för att optimera fastigheters klimatsystem. Våra lösningar kan bland annat leda till att du kan sänka din energiförbrukning. Samtidigt levererar vi ett användarvänligt system baserat på den senaste tekniken, självklart anpassat efter dina behov.

Det låter superspännande och viktigt! Men det här med bokföring då, hur känner ni inför det?

- Vi jobbar själva med att ifrågasätta gamla sanningar och det gäller givetvis även hur vi ser på våra samarbetspartners. Vi ville att ekonomihanteringen skulle vara enkel och automatiserad redan från start vilket gjorde Wint till ett enkelt val. Inte nog med att det är smidigt och enkelt, det är även självinstruerande. Det sparar oss mycket tid.

Behöver ingen heltidsanställd ekonom

Oaks omsätter 70 miljoner och finns på tre orter med 30 anställda. Ändå har ni ingen som arbetar heltid med ekonomi. Hur kommer det sig?

- Vi har Wint, konstaterar Emil och fortsätter: På riktigt underlättar Wint varje dag för oss. Både företagsledning och anställda. Det är en tjänst i toppklass som ständigt uppdateras och utvecklas och som gör det lätt för oss att ta snabba beslut för företaget. Jag rekommenderar alla att använda Wint, helt enkelt för den bekymmerslöshet som det kommer ge dig varje dag.

Topp tre bästa sakerna med Wint enligt Oaks?

  • Det är enkelt att få en översikt över hur företaget och affärerna går.
  • Det ger oss en smidig hantering av hela ekonomin.
  • Du får ett bekymmersfritt företagande.

Nyfiken på att automatisera er ekonomi med Wint?

Ta reda på hur Wint funkar

Anmäl dig till Wints mailutskick!