Kan jag få ut min bokföring om jag lämnar Wint?

Självklart. Om du tråkigt nog skulle välja att sluta som kund hos Wint kan vi enkelt exportera din bokföring i form av en s.k. SIE-fil som du kan importera i ditt nästa bokföringsprogram. Processen ser likadan ut som när din bokföring importerades i Wint, fast tvärtom.


Hur vet jag att allt blir rätt?

För att vi garanterar det, kort och gott. Vårt automatiserade system i kombination med ett standardiserat arbetssätt från duktiga ekonomer gör att vi kan minimera felen.

Varför får jag ingen kontaktperson hos Wint?

Vi utgår från ett standardiserat arbetssätt där var och en är expert på just sitt område. Istället för att en ekonom ska hantera alla frågor för en specifik kund, som hos traditionella byråer, kan våra kunder dra nytta av spjutspetskompetens från ett stort antal utvalda ekonomer.

Effektivt för oss och tryggt för dig!

Vem vänder jag mig till med frågor eller vill rapportera ett problem?

Vår support finns tillgänglig på alla arbetsdagar och hjälper dig gärna med dina frågor. Du kontaktar dem enklast genom att använda supportknappen direkt i appen eller webbgränssnittet. 

När du kontaktar supporten blir du snabbt kopplad till en ekonom med expertis inom just dina frågor. Tekniska frågor eller funderingar om inställningar i vårt system besvaras också genom supportfunktionen.

Vad händer om något blir fel med min bokföring?

Det är inget du behöver oroa dig för. Vi har ett stort gäng duktiga ekonomer som granskar systemet och tar ansvar för att din bokföring alltid blir rätt gjord. Är du ändå rädd för att något ska bli knasigt är du mer än välkommen att kontakta oss så tar vi ett snack om din bokföring.