Det här var ju obekvämt

Hoppa till intresseanmälan

Som egenföretagare vet du hur viktigt det är att använda din tid rätt – och att kunna vara riktigt effektiv. Kö i mataffären? Svara på mail. Busspendling? Projektplanering. Hundpromenad? Säljsamtal. Men hur är det med ekonomihanteringen? Kan du betala fakturor från stranden? Få en snabbkoll på månadens siffror över frukostkaffet? Nja, inte utan att behöva släpa med dig en halvstor ekonomiavdelning.

Allt ingår

Så funkar Wint

Jag är redo för ett bekvämare liv!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur bekvämt livet blir med Wint.

Bekvämare ekonomihantering med Wint.

Automatisera bokföringen

Bekvämare ekonomihantering med Wint.

Visst borde du kunna se ditt företags siffror och sköta ekonomin digitalt? Du borde kunna fakturera och betala leverantörsfakturor medan du är på språng. Eller sitter fast i en bilkö. Du borde slippa ringa en redovisningskonsult som tar betalt per timme för att fråga om förra månadens intäkter innan du fattar ett investeringsbeslut. Du borde definitivt slippa den där gnagande känslan av att ha missat något viktigt. Du förtjänar en bekväm ekonomihantering. Och det får du, med Wint.

Vad är Wint?

Wint är en helhetstjänst som ersätter den traditionella redovisningsbyrån och automatiserar ert bolags ekonomi. Vi sköter löpande bokföring, effektiviserar ekonomihanteringen och erbjuder professionell rådgivning vid behov. Så du kan känna dig trygg i ditt företagande.

95% nöjda
kunder

Anmäl dig till Wints mailutskick!