Boosta byrån med automatisering

Byråägare!
Slipp debet och kredit
– tjäna mer pengar.

Trött på orimligt intensiva bokslutsperioder? Att aldrig kunna ta sammanhängande sommarsemester eller att inte hinna med proaktiv rådgivning eftersom ni lägger alldeles för mycket tid på löpande bokföring? Du är inte den enda, men det finns hopp i sikte.

En ny era ser dagens ljus

Sälj inte din byrå

Redovisningsbranschen står inför en rad utmaningar. En av de tydligaste är att byråer köps upp av större aktörer. En annan att den löpande redovisningen blivit en tjänst med låga marginaler. Ovanpå detta blir det allt svårare att rekrytera personal som vill utföra de arbeten som inte längre kräver manuell hantering.

Att sälja byrån för att säkra avkastning är en lösning, men nog fanns det väl en annan anledning till att du startade den från första början? Det är här Wint kommer in i bilden.

Boosta den med Wint

Hur låter det att kunna öka era marginaler och samtidigt få arbeta med mer kvalificerade uppgifter. Ganska trevligt? Det är här vi kan hjälpa till. Redan idag gör vi just detta för över 3000 företag.

Genom att låta Wint automatisera den löpande bokföringen kan ni fokusera på att möta kunden oftare, arbeta proaktivt med rådgivning och erbjuda medarbetarna nya och mer kvalificerade arbetsuppgifter som hjälper er att ställa om och framtidssäkra er kompetens.

Om att samarbeta med Wint

Wint är auktoriserade av FAR och granskade utan anmärkning. Vi har en complianceavdelning och växer idag med 100 kunder i månaden. Vår omsättning är 100 miljoner. Med andra ord är Wint en etablerad och stabil aktör som gjort automatiseringen till ett verktyg med kraft att boosta både företagare och byrå.

Jag vill boka ett möte för att få veta mer

Upplägget som ger kunden det bästa av två världar

Upplägget är ganska simpelt egentligen, men erbjuder såväl er, som Wint och kunderna en vinst. Ni behåller er djupa relation med kunden och Wint sköter de bitar som inte längre kräver manuell hantering. Det vill säga, ni som byrå kan fortsätta med den viktiga ekonomiska rådgivningen och Wint sköter den löpande redovisningen. 

Idag är det svårt att hävda sin unikhet i en bransch där alla gör som de alltid gjort och dessutom jobbar i samma system. Som exklusiv partner till Wint får ni egen rätt på ett geografisk område och kan trycka på att ni är unika och ensamma om att kunna erbjuda en modern lösning med både automatiserad bokföring och det personliga mötet.

I bakgrunden finns en ekonomisk uppgörelse som leder till pengar på tre olika sätt. En transaktion för den löpande bokföringen som Wint köper över, en månatlig ersättning där ni tar en del av det Wint fakturerar till kund och till sist möjligheten att fakturera för rådgivning till kund.  Ni som byrå får med andra ord en passiv inkomst från Wint samtidigt som ert fokus kan ligga på de insatser som skapar mervärde för kunden.

Ett partnerskap med Wint innebär:

  • Att ni sparar tid, tid som ni istället kan lägga på att hitta nya kunder, kompetensutveckling, rekrytering eller rådgivning.
  • Roligare arbetsuppgifter. De flesta redovisningskonsulter tycker det är roligare med rådgivning än med löpande bokföring.
  • Ett bra sätt att väva in automatisering i er affär.
  • Enklare rekrytering.
  • Att ni slipper manuell bokföring samtidigt som ni får mer betalt!

Fortsatt läsning

Relevant läsning för dig som frilansar eller driver enmansbolag

Visa alla artiklar

Intresserad av att veta mer?

Boka in ett möte med oss, så tar vi ett första gemensamt steg mot framtiden.