Låt tidrapportering förändra din vardag

Låt tidrapportering förändra din vardag

  • People & organisation
  • 2 May
    2022

Äntligen är det dags att ta total kontroll över din tid. Nu lanserar vi på Wint tidrapportering som är helt integrerad med faktureringen, lönehanteringen, bokföringen och i slutändan även bokslutet. Sömlöst, smidigt och alldeles alldeles underbart. Men är tidrapportering nåt för dig? Här kommer lite motivation för alla som äger, driver eller arbetar i ett aktiebolag!

Vare sig du driver – eller jobbar i – ett stort konsultbolag, på en byrå eller kör din egen låda, finns många fördelar med tidrapportering i allmänhet och ett tidrapporteringssystem som synkar med den övriga administrationen i synnerhet. Låt oss berätta varför.

Tidrapportering i större bolag

För det större bolaget är tidrapportering säkert redan vardag. Men det innebär också att det är vardag att skicka ut påminnelsemail till alla anställda, be om tider, rödmarkeringar och VERSALER  i halvirriterade meddelanden i början av varje ny månad. Vi tror att ni kommer slippa det med Wint.

Och om påminnelserna blir ett minne blott finns det annat som inte kommer bli det. Att ha ett integrerat system har sina fördelar. Bara fördelar faktiskt. Förutom att dina anställda inte behöver ha massor med appar eller plug-ins, som du i din tur måste betala för, betyder det också att du kan koppla faktureringen direkt till tidrapporteringen. 

När dina anställda rapporterar in sin tid i sina projekt, är det enkelt att skapa en faktura direkt med tidrapporten som underlag. Ett enda knapptryck är allt som behövs. På så sätt minskar risken för att tid missas i faktureringen och du kan säkerställa att ni verkligen får betalt för den tid ni arbetar. Som det ska vara.

Grädden på moset, det bästa av det bästa, är att det blir enkelt att skapa och läsa rapporter. Bra överblick ger bättre underlag för framtiden, för affärsutvecklingen, för ditt företag. Tänk en värld där du enkelt kan se sambanden mellan tid, kunder, konsulter, fakturering, lön och bokföring. Det är inte ens en framtidsvision längre. Det existerar.

Är Wint grejen för er?

Jag är intresserad!

För dig som driver mindre bolag

I det mindre bolaget finns det mängder av vinster med tidrapportering. Det kanske låter konstigt, ni är ju inte så många. Kanske bara du om vi ska vara ärliga.

Men då är det du och dina post-its, eller kanske i många fall, din uppskattning av din arbetade tid. Att inte veta exakt hur mycket tid du lägger i ett projekt är ofta en nackdel. Dels vet du inte riktigt hur mycket tid du lägger, men inte heller hur väl dina offerter och fakturor stämmer med verkligheten. Att jobba för mycket för alldeles för lite lön för mödan är vare sig kul eller bra.

När du tidrapporterar i Wint kan du göra det direkt i appen i telefonen. Lägg bara in dina timmar innan du öppnar Instagram efter jobbet, så är du färdig. Dessutom kan du enkelt skapa fakturor direkt utifrån den tid du lagt ner. Självklart kan du fortfarande jobba i projekt med ett fast pris – men att, när projektet är över, kunna stämma av din uppskattning av tidsåtgång med tiden det verkligen tog gör att du nästa gång kan ta mer rättvist betalt.

Och om du fakturerar per timme, ja så säger det ju sig självt, då får du betalt för tiden du verkligen lagt ner, och det ska du ju ha!

Anmäl dig till Wints mailutskick!