3 sätt som Wint förändrat vardagen för Martin Grusell och Erik Olsson

3 sätt som Wint förändrat vardagen för Martin Grusell och Erik Olsson

  • Ekonomi
  • 12 Sep
    2022

När Martin Grusell blev operativt ansvarig för några av Erik Olssons Göteborgskontor tog han med sig sin tidigare kunskap och erfarenhet kring att varje krona räknas. Här bjuder vi på 3 sätt som Wint hjälpt Martin att öka lönsamheten och förändra vardagen för de kontor som Martin är ansvarig för.

Själv säger Martin att hans främsta uppgift som operativt ansvarig chef är att se till att varje mäklare har rätt förutsättningar att nå sina mål. Det gör han till exempel genom att mäta lönsamheten och följa kostnader för saker som foto eller direktreklam.

- Med Wint kan jag i realtid följa omsättningen per mäklare, men också saker som kostnader för marknadsföring, fotografering och arvoden. Jag använder Wint i mitt dagliga arbete för att kort och gott få ut lite mer av varje individ, säger han.

3 sätt som Wint förändrat vardagen för Martin på:

Den absolut största och viktigaste förändringen är att jag inte längre behöver vänta på rapporter över hur bolagen mår rent ekonomiskt. Förr fick vi alltid gamla siffror, med Wint kan jag se allt i realtid. Det ger mig bättre möjligheter att styra och att sätta in snabba åtgärder om det skulle behövas.

Samarbetet med vår revisor är betydligt smidigare med Wint än det var innan. Det beror främst på att alla underlag redan finns samlade i systemet och är tillgängliga för revisorn. Jag skulle säga att vi halverat kostnaderna för revision och dessutom frigjort tid för mig, tid som jag nu kan lägga på mer värdeskapande uppgifter än att leta papper.

Ur våra medarbetares perspektiv skulle jag säga att saker som kvittohanteringen i appen och handpenningsflödet förenklat vardagen mycket. Som mäklare lägger du ut mycket pengar på parkeringsavgifter och liknande, pengar som de nu snabbt och smidigt kan få tillbaka.‍

Anmäl dig till Wints mailutskick!