Wint evolutionerar branschen, utökar sitt erbjudande med personlig rådgivning

Wint evolutionerar branschen, utökar sitt erbjudande med personlig rådgivning

  • Ekonomi
  • 27 Oct
    2022

Redovisningsbranschen har länge stått inför utmaningar. En av dem är att den löpande redovisningen, i takt med ökad automatisering, blir en tjänst med lägre marginaler. Det gör det svårt för de små och medelstora byråerna att ta betalt för sin tid. Men nu gör Wint och revisions- och redovisningsbyrån Revideco gemensam sak och inleder ett unikt partnerskap.

Wint gjorde, med sin egenutvecklade tjänst för automatiserad bokföring, entré som revolutionär på marknaden för ett decennium sedan. Sedan dess har Wint ständigt utvecklat sitt erbjudande med tydligt fokus på såväl automatisering som kundnöjdhet.

- dag har vi 95 procent nöjda kunder, vilket vi naturligtvis är oerhört stolta över. Samtidigt har vi kunder som utöver automatiserad bokföring vill ha en person att rådfråga. Nu tror vi oss ha hittat ett sätt att både utveckla och hjälpa branschen framåt, säger Daniel Johansson, vd på Wint.

Utökat erbjudande

Det utökade erbjudandet innebär att du som kund, utöver automatiserad bokföring, lön, årsbokslut och deklaration, nu också har möjlighet till regelbunden och personlig rådgivning av en etablerad redovisnings- och revisionsbyrå. Först ut i samarbetet med Wint är Revideco som 2019 vann priset som Årets Framtidsbyrå för sitt mod att driva utvecklingen framåt.

- Vi kommer fortsätta rekommendera och leverera det vi är övertygade om är den bästa lösningen för varje enskild kund. Med det sagt tror vi att automatisk och uppdaterad bokföring tillsammans med professionell och personlig rådgivning kommer passa fler och fler - och det vill vi verkligen vara med om att utveckla, säger Antti J. Niemi, vd på Revideco.

Läs mer om Wints satsning på samarbeten med byråer.

Är detta något för dig?

Lär dig mer om Wint

Anmäl dig till Wints mailutskick!