5 skäl att välja Sveriges bästa bokföringstjänst. 

5 skäl att välja Sveriges bästa bokföringstjänst. 

  • Sälj & marknadsföring

Det finns en uppsjö av tjänster och program som säger sig sköta din bokföring automatiskt. Men att veta precis hur mycket de gör för dig är svårt utan att testa själv. Bokföringssystem.se har jämfört bokföringsystem på 100 punkter för att du som företagare enklare ska kunna välja en bokföringstjänst som passar dig och ditt företags behov. 2024 är det Wint som utses till allra bäst och mest automatiserade, med 84 poäng framför tvåan på 72 poäng. En fjäder i hatten såklart och står du och undrar ytterligare över varför du ska välja Wint så har vi satt ihop 5 skäl att välja Sveriges bästa bokföringstjänst, Wint!


1. Wint sköter allt åt dig!
Wint kopplar ihop sig med din bank och Skatteverket och efter det kan du jobba, fakturera, slappna av. Inga missade deklarationer, inget krångel med arbetsgivardeklarationer eller löneutbetalningar. Det enda du gör är att du jobbar som vanligt, fakturerar din kund för de timmar du jobbar och sen väntar du på att pengarna rullar in som de ska!

2. Automatisering som ger kontroll!
Högst automatiseringsgrad bland alla bokföringstjänster betyder att väldigt mycket hos Wint görs automatiskt. Våra processer jobbar för dig hela dagen, och sen kontrollerar våra ekonomer att allt går rätt till och ser rätt ut på sista raden. Det betyder ett säkert system med få fel. Och dessutom mängder av data till dig att använda för att utveckla din affärsidé.

3. Rådgivning och support i toppklass
Vad du än behöver så finns Wint här! Vår support får nästan alltid toppbetyg av våra användare, och vi vet varför: vi finns här. Du skapar enkelt ett ärende i Wint och får hjälp direkt. Räcker inte det, så hörs vi av, via mail eller telefon! Det går också att ringa oss nästan jämt, och det kostar ingenting. 

Hur funkar det att starta bolag genom Wint?

Jag vill veta mer om erbjudandet!

4. När du behöver avancerad rådgivning
Det är många som tycker bokföring snabbt blir dyrt, och vi fattar det. Redovisningsekonomer jobbar på löpande timme och det är svårt för dig som betalar att veta vad som tar tid och vad det kommer kosta. Och ringa för rådgivning, det ska vi inte prata om.  Samtidigt vet vi att många behöver mer rådgivning kring affärsutveckling och bokföringen, eller kanske bokslutet. Därför har vi partners, som jobbar på samma sätt som oss: schyssta upplägg, enkla betalningsmodeller och ofta fastapriser. För med alla realtidssiffror i Wint får både du och våra partners bästa möjligheten att få övergripande koll och enkelt kunna jobba påh din budget, likviditetsanalyser eller ha samtal kring vilken riktning ditt företag kan ta för att nå sin fulla potential. Självklart går det att få rådgivning kring ditt boksut också, eller kring utdelning och sånt.

Lite mer konkret är det här som ni tillsammans med våra partners kan gå igenom:

▪ Väsentliga händelser under året

▪ Diskutera så att intäkter & kostnader hamnar på “rätt” sida om året

▪ Eventuell avsättning till periodiseringsfond

▪ Inventarier och immateriella tillgångar

▪ Kapitalförsäkringar

▪ Eventuella förändringar av aktieboken

▪ Lönenivån inför kommande år

▪ Resultat och utdelningsutrymme

5. Vi vet hur det är att starta aktiebolagLite för att vi faktiskt startat över 1000 aktiebolag, men också för att vi sköter flera tusen aktiebolags bokföring varje dag. Vi kan med andra ord både processerna i starten, men också vad du som driver ett aktiebolag kan behöva eller önska ha hjälp med. Med det i ryggen finns vi här för dig som väljer Wint varje dag, men också om du skulle vilja starta ett nytt bolag, så gör vi det för dig, gratis. Det är också all den här kunskapen som gör att vi hela tiden utvecklar Wint, och tillför nya funktioner. Vi lyssnar helt enkelt.

Gör en intresseanmälan

Sugen på Wint- anmäl dig här!

Anmäl dig till Wints mailutskick!