Webinar

Inspelat Webinar

Så kan du som Bonliva-konsult minska din administrationstid och maxa pengarna i fickan

Hur kan du som underleverantör till Bonliva planera årets lön för att maximera såväl din inkomst och din pension som underlaget för nästa års utdelning? Och hur kan du minimera tiden du lägger på bokföring och administration, men ändå säkerställa att allt blir rätt?

Kostnads-
fritt!

Anmälan till webinar

Tuesday
1 Feb
11:15

Titta på webinaret

Vi jobbar på att sammanställa en inspelning från detta webinar. Fyll i formuläret här nedanför så skickar vi inspelningen till din mailadress så fort den är klar.

Fyll i det här formuläret så skickar vi inspelningen till din mailadress:

Det här webinaret har redan ägt rum

01
Feb
Tuesday
1 Feb
2022
11:15

Wint och Bonliva bjuder in till detta kostnadsfria webinar, speciellt avsett för dig som driver eget bolag och jobbar som underleverantör till Bonliva.

Genom att delta i det här webinariet kommer du få bästa möjliga förutsättningar att inleda 2022 med stenkoll på din lön och pension. Wints skatteexpert, Anders Nilsson, kommer att lyfta fördelar med att ta ut rätt lön redan i början av året, så att du får bättre koll på både bolagets ekonomi och din privatekonomi. Han kommer också berätta hur du optimerar din lön och ge smarta tips och råd som hjälper dig i ditt företagande.

Därefter kommer Mattias Benjaminsson från Wint berätta hur du kan automatisera ditt bolags ekonomi och administration så att du slipper lägga tid på bokföring, momsdeklarationer, lönehantering och kvittoredovisning – och i stället kan fokusera fullt på ditt jobb eller din familj.

Nelly Jansson, Teamleader för underleverantörsfakturor på Bonliva, kommer också att delta i webinaret och bland annat berätta om varför Bonliva valt att samarbeta med Wint.

Webinariets innehåll i urval:

  • Hur ska jag tänka när det kommer till socialförsäkring?
  • Hur funkar det med K10 och att få ta del av löneunderlaget?
  • Hur kombinerar jag lön och utdelning på bästa sätt?
  • Tjänstepension – vad gäller och är den avdragsgill för bolaget?
  • Hur funkar Wint och hur blir min vardag när Wint automatiserar min bokföring?

Du som deltar live kommer såklart ha möjlighet att ställa frågor efter presentationen. Webinariet är helt kostnadsfritt och alla som anmäler sig får en inspelning i efterhand.

Uppskattad tid, inkl frågestund: ca 45-60 min

Det här är Wint

Wint är techbolaget som gör det riktigt enkelt att driva företag. Med en helt molnbaserad bokföringstjänst ger vi ca 3 700 företagare full koll på företagets ekonomi – direkt i mobilen.

Wint sköter allt från bokföring, moms, löner, betalningar till årsbokslut och deklarationer. Allt ingår, till en fast månadskostnad.

Wints tjänst passar som handen i handsken för fakturerande aktiebolag samt för fastighetsmäklare. Kontakta oss här!

Vill du lära dig mer om företagande?

I vår kunskapsbank Wint Academy hittar du massor av tips och artiklar kring vad du behöver tänka på som företagare.

Gå till Wint Academy