Webinar

Inspelat Webinar

Hur funkar resor i tjänsten – och varför skulle du som Bonliva-konsult tjäna på att driva eget AB

När du jobbar som konsult hos Bonliva har du två alternativ: att vara anställd av Bonliva eller att driva eget bolag och vara underleverantör till Bonliva. I det här webinariet kommer Wint och Bonliva gå igenom vilka potentiella ekonomiska fördelar som finns med att driva eget bolag, samt hur Wint fungerar för dig som väljer att vara underleverantör.

Kostnads-
fritt!

Anmälan till webinar

Thursday
2 Jun
11:15

Titta på webinaret

Vi jobbar på att sammanställa en inspelning från detta webinar. Fyll i formuläret här nedanför så skickar vi inspelningen till din mailadress så fort den är klar.

Fyll i det här formuläret så skickar vi inspelningen till din mailadress:

Det här webinaret har redan ägt rum

02
Jun
Thursday
2 Jun
2022
11:15

Wint och Bonliva bjuder in till detta webinar, speciellt avsett för Bonliva-konsulter som driver aktiebolag – eller som är anställda idag men nyfikna på att starta aktiebolag.

Jonathan Brandt, Vice VD & Marknadschef på Bonliva, kommer att berätta om skillnaden mellan att vara anställd konsult och egenföretagande konsult – samt varför Bonliva uppmuntrar sina konsulter att driva egna bolag.

Därefter kommer Mattias Benjaminsson och Nathalie Björnman från Wint att bjuda på ett tvådelat webinar. I den första delen går de igenom fördelarna för dig som Bonliva-konsult att använda Wint – för att helt slippa tänka på bokföring och administration. Eftersom sommaren står för dörren bjuder de även på kunskap om vad som gäller för dig som ska resa i tjänsten i sommar.

I den andra delen får du veta de främsta fördelarna med att driva aktiebolag för dig som är Bonliva-konsult. Föreläsningen baseras på faktiska siffror och syftar till att ge dig förutsättningar att själv kunna räkna ut om (och hur mycket) du skulle kunna tjäna på att arbeta för Bonliva via ditt eget bolag.

Under webinariet kommer du också att få höra mer om Wints lösning för att hjälpa dig att starta upp ett nytt bolag helt kostnadsfritt, samt deras automatiserade helhetstjänst som gör det möjligt för dig att driva bolag utan att behöva bry dig om administration.

Du som inte driver bolag kommer få med dig mycket matnyttigt från hela webinariet, medan du som redan driver bolag kan hoppa ur webinariet efter halva tiden om du vill.

Webinariets innehåll i urval:

Första delen – för alla Bonliva-konsulter:

  • Resor i tjänsten – vad gäller för dig som har bolag?
  • Vad är traktamente och milersättning?
  • Så kan du driva företag utan att behöva krångla med administration – lika lätt som att vara anställd

Andra delen – främst för dig som ännu inte driver bolag

  • Vilka ekonomiska fördelar finns det för Bonliva-konsulter att driva AB?
  • Din lön som anställd vs. pengar i fickan från ditt AB
  • Viktiga summor och gränsbelopp att hålla koll på

Du som deltar live kommer såklart ha möjlighet att ställa frågor efter presentationen. Alla som anmäler sig får en inspelning av webinariet i efterhand.

Uppskattad tid, inkl frågestund: ca 45-60 min

Det här är Wint

Wint är techbolaget som gör det riktigt enkelt att driva företag. Med en helt molnbaserad bokföringstjänst ger vi ca 3 700 företagare full koll på företagets ekonomi – direkt i mobilen.

Wint sköter allt från bokföring, moms, löner, betalningar till årsbokslut och deklarationer. Allt ingår, till en fast månadskostnad.

Wints tjänst passar som handen i handsken för fakturerande aktiebolag samt för fastighetsmäklare. Kontakta oss här!

Vill du lära dig mer om företagande?

I vår kunskapsbank Wint Academy hittar du massor av tips och artiklar kring vad du behöver tänka på som företagare.

Gå till Wint Academy