Webinar

Inspelat Webinar

5 fördelar med Wint på 15 minuter

Har du funderat på att automatisera bokföringen i ditt aktiebolag. Då finns ingen bättre tid än nu. Just nu kan du nämligen testa Wint gratis i två månader om du signar med oss innan den 30 juni. I det här webinaret berättar vi om några av de många fördelar som finns med automatiserad bokföring.

Kostnads-
fritt!

Anmälan till webinar

Wednesday
14 Jun
12:00

Titta på webinaret

Vi jobbar på att sammanställa en inspelning från detta webinar. Fyll i formuläret här nedanför så skickar vi inspelningen till din mailadress så fort den är klar.

Fyll i det här formuläret så skickar vi inspelningen till din mailadress:

Det här webinaret har redan ägt rum

14
Jun
Wednesday
14 Jun
2023
12:00

Ge oss en kvart av din arbetsdag, så berättar vi hur vi kan skala bort flera timmar av din administrationstid – varje månad. Den 14 juni kommer Filip Örneholt, produktexpert på den automatiserade bokföringstjänsten Wint, dela med sig av “5 fördelar med Wint på 15 minuter”.

Ta chansen att lyssna in och ställa frågor för att reda ut om Wints fullservicetjänst kan vara någonting för dig i ditt AB. Om du blir sugen på att testa bjuder vi på de två första månaderna om du signar innan sista juni och startar upp med oss i juli.

Uppskattad tid: 30 min (ca 15 min presentation + frågestund)

Det här är Wint

Wint är techbolaget som gör det riktigt enkelt att driva företag. Med en helt molnbaserad bokföringstjänst ger vi ca 3 700 företagare full koll på företagets ekonomi – direkt i mobilen.

Wint sköter allt från bokföring, moms, löner, betalningar till årsbokslut och deklarationer. Allt ingår, till en fast månadskostnad.

Wints tjänst passar som handen i handsken för fakturerande aktiebolag samt för fastighetsmäklare. Kontakta oss här!

Vill du lära dig mer om företagande?

I vår kunskapsbank Wint Academy hittar du massor av tips och artiklar kring vad du behöver tänka på som företagare.

Gå till Wint Academy