Våra partners och integrationer

Wint är en helhetstjänst som täcker alla bolagets bokföringsbehov. Med hjälp av våra partners och integrationer kan du dessutom underlätta vardagen ännu lite till för att kunna fokusera helhjärtat på din verksamhet.

Kraftfulla integrationer

Tack vare våra integrationer kan vi se till att så många repetitiva administrativa moment som möjligt försvinner från din vardag. Så kan du lägga din tid på affärskritiska uppgifter istället.

Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån rekommenderar alla sina kontor att använda vår tjänst. Wint kommunicerar nämligen sömlöst med Fastighetsbyråns affärssystem, FasIT, vilket bland annat gör att såväl betalning som bokföring av handpenning och provision kan genomföras helt utan manuell hantering.

Integration
Samarbete

QBIS

Tack vare vår integration mot projekthanteringssystemet Qbis kan byråer och konsultbolag automatisera bland annat projekthantering, fakturering, betalningar, löner och bokföring utan att hoppa mellan olika system.

Integration
Samarbete

Vitec

Wint har en kraftfull integration mot mäklarsystemet Vitec, och kan därmed erbjuda automatiserad hantering av handpenning och provision, samt automatiserad bokföring, till en stor andel av Sveriges fastighetsmäklare.

Integration
Samarbete

Samarbeten

Utöver våra tekniska integrationer samarbetar vi även med dessa företag och organisationer, för att ge fler företagare möjlighet att få en enklare vardag.

Bonliva

Bonliva är ett av Sveriges ledande företag inom vårdbemanning. Samarbetet mellan Wint och Bonliva innebär att vi kan hjälpa deras konsulter med uppstarten av sina aktiebolag, samt att vi erbjuder första månaden gratis när de börjar använda Wint.

Integration
Samarbete

Brainville

Brainville är Nordens största marknadsplats för frilansare och konsulter. Wint brukar passa klockrent för Brainvilles medlemmar. Därför får de alltid första månaden gratis när de börjar använda oss.

Integration
Samarbete