Gratis bokföring?!

Vi har aldrig sagt att vi ska vara gratis.

Däremot har vi alltid sagt att vi ska göra det enkelt att driva företag. Och det gör vi genom att låta dig slippa sköta din egen bokföring, betalningar, momsredovisning, lönehantering och annat som är dötrist. Och tar tid. Tid som du skulle kunna debitera mot kund istället.

Så kan Wint hjälpa dig

Låt oss räkna på det

Säg att du har en gratisvariant av ett bokföringsprogram och att du lägger tre timmar i veckan på att skicka fakturor, godkänna kvitton och bokföra underlag samtidigt som du har ett timarvode på 1 000 kronor. Då är det 3000 kronor i veckan som du förlorar på att sköta det där själv. Det skulle ju vara gratis.

Och då har vi inte ens nämnt elefanten

Bokslutet. Varje räkenskapsår ska avslutas med ett bokslut. Och även om du lyckats sköta din bokföring själv under året kommer du säkert behöva hjälp att fixa ett regelrätt bokslut. Och vad kostar det då? Jo, allt mellan 5 och 25 000 kr, beroende på hur bra ordning du har på dina grejer. Gratis är det i alla fall inte. 

Du borde välja Wint istället.

Vi sköter all administration som har med din bokföring och ekonomi att göra – inklusive bokslut – till en fast månadskostnad som troligtvis inte motsvarar mer än ett par debiterbara timmar för dig.

Skaffa Wint nu Läs mer om hur det funkar

Låt oss höras om din bokföring!

Boka ett digitalt möte med oss så hjälper vi dig reda ut hur mycket tid du skulle kunna spara på att använda Wint istället för att göra bokföringen själv.