Webinar

Inspelat Webinar

Därför skulle du som Bonliva-konsult tjäna på att driva eget AB

När du som vård- eller omsorgspersonal arbetar som konsult hos Bonliva har du två alternativ: att vara anställd av Bonliva eller att driva eget bolag och vara underleverantör till Bonliva. I det här webinariet kommer Wint och Bonliva gå igenom vilka potentiella ekonomiska fördelar som finns med att driva eget bolag.

Kostnads-
fritt!

Anmälan till webinar

Tuesday
27 Sep
12:00

Titta på webinaret

Vi jobbar på att sammanställa en inspelning från detta webinar. Fyll i formuläret här nedanför så skickar vi inspelningen till din mailadress så fort den är klar.

Fyll i det här formuläret så skickar vi inspelningen till din mailadress:

Det här webinaret har redan ägt rum

27
Sep
Tuesday
27 Sep
2022
12:00

Wint och Bonliva bjuder in till detta webinar, speciellt avsett för Bonliva-anställda konsulter som ännu inte driver aktiebolag.

Anders Nilsson, skatteexpert, och Mattias Benjaminsson, bolagsrådgivare på Wint, delar med sig av de främsta fördelarna med att driva aktiebolag för dig som är Bonliva-konsult. Föreläsningen baseras på faktiska siffror och syftar till att ge dig förutsättningar att själv kunna räkna ut om (och hur mycket) du skulle kunna tjäna på att arbeta för Bonliva via ditt eget bolag.

Under webinariet kommer du också att få höra mer om Wints lösning för att hjälpa dig att starta upp ett nytt bolag helt kostnadsfritt, samt deras automatiserade helhetstjänst som gör det möjligt för dig att driva bolag utan att behöva bry dig om administration.

Webinariets innehåll i urval:

  • Vilka ekonomiska fördelar finns det för Bonliva-konsulter att driva AB?
  • Din lön som anställd vs. pengar i fickan från ditt AB
  • Viktiga summor och gränsbelopp att hålla koll på
  • Varför borde jag starta mitt AB före årsskiftet?
  • Så kan du driva företag utan att behöva krångla med administration
  • Hur funkar Wint och hur blir min vardag när Wint automatiserar min bokföring?

Du som deltar live kommer såklart ha möjlighet att ställa frågor efter presentationen. Webinariet är helt kostnadsfritt och alla som anmäler sig får en inspelning i efterhand.

Uppskattad tid, inkl frågestund: ca 45-60 min

Det här är Wint

Wint är techbolaget som gör det riktigt enkelt att driva företag. Med en helt molnbaserad bokföringstjänst ger vi våra över 3 400 kunder full koll på företagets ekonomi – direkt i mobilen.

Wint sköter allt från bokföring, moms, löner, betalningar till årsbokslut och deklarationer. Allt ingår, till en fast månadskostnad.

Wints tjänst passar som handen i handsken för fakturerande aktiebolag samt för fastighetsmäklare. Kontakta oss här!

Vill du lära dig mer om företagande?

I vår kunskapsbank Wint Academy hittar du massor av tips och artiklar kring vad du behöver tänka på som företagare.

Gå till Wint Academy