Webinar

Inspelat Webinar

Automatiserad bokföring: vårdkonsultens hemliga vapen

Är du vårdkonsult med eget AB som tar dina uppdrag genom Hedera? Då sitter du redan i en guldsits – men det skulle kunna bli bättre! I det här webinaret berättar vi hur automatiserad bokföring kan hjälpa dig att spara både tid och pengar på din administration.

Kostnads-
fritt!

Anmälan till webinar

Wednesday
6 Sep
12:30

Titta på webinaret

Vi jobbar på att sammanställa en inspelning från detta webinar. Fyll i formuläret här nedanför så skickar vi inspelningen till din mailadress så fort den är klar.

Fyll i det här formuläret så skickar vi inspelningen till din mailadress:

Det här webinaret har redan ägt rum

06
Sep
Wednesday
6 Sep
2023
12:30

Hedera och den automatiserade bokföringstjänsten Wint bjuder in till detta kostnadsfria webinar, speciellt avsett för vårdkonsulter med eget AB. Webinaret är en del i Hederas förmånsprogram som går ut på att göra vardagen så enkel och lönsam som möjligt för sina konsulter – vare sig de är anställda eller underleverantörer med eget företag – men riktar sig även till dig som ännu inte har en relation med Hedera.

För dig som vårdkonsult är varje timme dyrbar. Du jobbar redan mycket i din roll inom vården vilket gör att varje administrations- och bokföringstimme i ditt företag innebär förlorad tid med vänner eller familj. En naturlig lösning skulle kunna vara att betala stora pengar för att leja bort administrationen på en redovisningskonsult, men i 9 fall av 10 står du fortfarande kvar med en ganska stor del av arbetsbördan själv.

I detta webinar berättar vi därför om fördelarna med att automatisera sin bokföring, samt hur en effektiv, automatiserad och ständigt uppdaterad bokföring kan bli ditt hemliga vapen för att få mer tid över, utan att det kostar skjortan.

Under webinaret går vi bland annat igenom:

  • Vad innebär automatiserad bokföring för dig som vårdkonsult
  • Vilka fördelar finns, jämfört med traditionell, manuell bokföring?
  • Så underlättar realtidsbokföring din ekonomiska uppföljning
  • Hur funkar det att byta till Wint om man använder en traditionell byrå idag?

Du som deltar live har såklart möjlighet att ställa frågor efter presentationen.

Webinariet är helt kostnadsfritt och alla som anmäler sig får en inspelning i efterhand.

Uppskattad tid: ca 45 min

Det här är Wint

Wint är techbolaget som gör det riktigt enkelt att driva företag. Med en helt molnbaserad bokföringstjänst ger vi ca 3 700 företagare full koll på företagets ekonomi – direkt i mobilen.

Wint sköter allt från bokföring, moms, löner, betalningar till årsbokslut och deklarationer. Allt ingår, till en fast månadskostnad.

Wints tjänst passar som handen i handsken för fakturerande aktiebolag samt för fastighetsmäklare. Kontakta oss här!

Vill du lära dig mer om företagande?

I vår kunskapsbank Wint Academy hittar du massor av tips och artiklar kring vad du behöver tänka på som företagare.

Gå till Wint Academy