Wint inleder nytt samarbete med mäklarkedjan HusmanHagberg

Ladda ner PDF
Daniel Johansson, VD på Wint
Till pressrumet

Bokföringstjänsten och techbolaget Wint tar nästa steg i att intensifiera satsningen mot kundsegmentet fastighetsmäklare genom ett nytt samarbete med mäklarkedjan HusmanHagberg.

Nov 6, 2020
Ladda ner PDF

Wint är techbolaget som skapat en helt ny typ av tjänst för att förenkla vardagen för Sveriges företagare. Den molnbaserade tjänsten hanterar bland annat automatiserad bokföring, betalningar, lönehantering, fakturering, bokslut och deklarationer och har för närvarande drygt 1 700 kunder.

För mäklarkedjan HusmanHagbergs räkning har Wint nu tagit fram en samlad lösning för kvartalsrapportering för samtliga franchisetagare i kedjan. Lösningen kommer att möjliggöra uppföljning på en helt ny nivå, såväl för HusmanHagberg centralt som för de enskilda franschisebolagen. 

– Vi ser stora möjligheter med vårt samarbete med Wint. Dels kommer den här lösningen att spara mycket tid för de enskilda mäklarna, vilket ger dem en mer effektiv arbetsvardag. Dessutom innebär bättre rapportering att vi får större möjligheter till benchmarking och att vi kan använda oss av uppdaterade beslutsunderlag för att hitta besparingar och öka våra marginaler, vilket är viktiga delar för HusmanHagbergs fortsatta utveckling, säger Fredrik Kjell, VD på HusmanHagberg.

Den nya rapporteringslösningen är ytterligare ett led i Wints satsning mot att förenkla och effektivisera ekonomiadminsitrationen för Sveriges fastighetsmäklare. Tidigare i år släppte man också en integration mot affärssystemet VITEC, som bland annat innebär en helt unik och automatiserad lösning för hantering av handpenning och provision.

– Vi strävar alltid efter att skapa lösningar som gör att fastighetsmäklare kan lägga mer tid på att utveckla sina affärer. Med vår tjänst frigör vi värdefull tid som mäklaren eller franchisetagaren annars hade behövt lägga på betungande administrativa uppgifter som ekonomi, hantering av handpenning eller provision. Att vi nu hjälper HusmanHagberg med rapportering och benchmarking är ett naturligt led i att förenkla fastighetsmäklarens vardag och driva affärsutveckling eftersom vi på ett snabbt och smidigt sätt kan bistå med fler nycklar för ökad lönsamhet och effektivitet, berättar Daniel Johansson, VD på Wint.

Pressmeddelande

Nov 6, 2020

Pressrum

Du hittar samtliga våra pressreleaser i Wints pressrum.
Wints pressrum

Om Wint

Wint är ett techbolag vars egenutvecklade tjänst automatiskt administrerar bokföring, leverantörsfakturor, löner, momsredovisning och betalningar för små och medelstora företag – i realtid. Wint har ca 3 700 kunder och ägs av grundarna, medarbetarna, Ernström & C:o, NFT Ventures, med flera.

Presskontakt

Emerentia Leifsdotter Lund

PR-ansvarig
emerentia.leifsdotter.lund@wint.se0704-02 51 58