Wint ingår ramavtal med Fastighetsbyrån - skapar ny lösning som automatiserar mäklares ekonomi

Ladda ner PDF
Daniel Johansson, tf VD på Wint
Till pressrumet

Techbolaget Wint bryter ny mark inom automatiserad bokföring och ingår samarbetsavtal med Sveriges ledande mäklarkedja Fastighetsbyrån.

Oct 30, 2018
Ladda ner PDF

Wint har tagit fram en unik lösning, anpassad till mäklarnas specifika behov inom bokföring och ekonomihantering, och frigör på så sätt mer tid för mäklaren att fokusera på sin kärnverksamhet.

– Avtalet med Fastighetsbyrån är resultatet av ett långt samarbete och innebär inte bara att vi förenklar mäklarens vardag, utan framförallt att vi gör det säkrare för både säljare och köpare när de genomför sitt livs största affär. Det är någonting vi ser fram emot att bygga vidare på, säger Daniel Johansson, tf VD på Wint.

Wints lösning för Fastighetsbyrån innebär – utöver att franchisetagaren får tillgång till Wints ordinarie tjänst – en integration mot Fastighetsbyråns affärssystem som gör att såväl betalning som bokföring av handpenning samt provision genomförs utan manuell hantering.

Fastighetsbyrån är idag Sveriges ledande mäklarkedja med ca 270 kontor och drygt 1700 medarbetare över hela landet, samt delar av Spanien och Portugal. Ramavtalet mellan Wint och Fastighetsbyrån gäller hela kedjan.

- Vi har testat Wints lösning på några kontor och väljer nu att rekommendera det till alla i kedjan. Det finns flera fördelar med att jobba tillsammans med ett bolag som ligger i framkant vad gäller digitalisering och viljan att skapa effektiva lösningar för företagare. Vi ser fram emot att fortsätta bygga fler integrationer i syfte att effektivisera våra mäklares vardag och på sikt kunna använda systemet för gemensam styrning för hela kedjan, säger Gabriella Williams, CFO på Fastighetsbyrån.

Pressmeddelande

Oct 30, 2018

Pressrum

Du hittar samtliga våra pressreleaser i Wints pressrum.
Wints pressrum

Om Wint

Wint är ett techbolag vars egenutvecklade tjänst automatiskt administrerar bokföring, leverantörsfakturor, löner, momsredovisning och betalningar för små och medelstora företag – i realtid. Wint har ca 3 700 kunder och ägs av grundarna, medarbetarna, Ernström & C:o, NFT Ventures, med flera.

Presskontakt

Emerentia Leifsdotter Lund

PR-ansvarig
emerentia.leifsdotter.lund@wint.se0704-02 51 58