Wint är Sveriges bästa bokföringstjänst

Ladda ner PDF
Wint är Sveriges bästa bokföringstjänst
Till pressrumet

Bokföringssystem.se har utsett Wint till Sveriges bästa bokföringstjänst. Med AI:s höga framfart har allt fler aktörer i bokföringsbranschen velat hoppa på tåget och många pratar om automatisering. Men vad automatisering innebär, och hur mycket av det faktiska jobbet de olika tjänster och program som finns på marknaden gör, skiljer sig åt.

Mar 18, 2024
Ladda ner PDF

Idag finns det många som slåss om att påvisa högst automatiseringsgrad och då också minska handpåläggningen från den enskilde användaren. Men nu står det klart att Wint slår de andra och Bokföringsystem.se utser Wint till Sveriges bästa bokföringstjänst med orden:

“Det bokföringsprogram som kan mest är Wint. Alltså Sveriges bästa bokföringsprogram när vi gör vår heltäckande granskning.”

Sedan starten 2021 har Bokföringsystem.se jämfört digitala bokföringstjänster och bokföringsprogram. 

De indexerar bland annat hur hög automatiseringsgrad, papperslöshet, enkelhet att komma igång och support de olika tjänsterna har. Genom att kontrollera över 100 funktioner och mäta hur mycket de bidrar till smidig bokföring kan ett betyg sättas. 

Sveriges bästa bokföringsprogram 2024
Bokföringssytem.se säger, “Det bokföringsprogram som kan mest är Wint. Alltså Sveriges bästa bokföringsprogram när vi gör vår heltäckande granskning.”

Stora skillnader på bokföringsprogram och tjänster

I en tid då många bokföringsleverantörer pratar om just automatisering och AI, är det också många företagare som behöver få reda på vilken tjänst som gör vad, och i vilken grad. För att verkligen veta vilken leverantör som passar dem och deras företag bäst. Genom att utse årets bästa bokföringsprogram vill Bokföringsystem.se sätta ljus på skillnader i en bransch där många kommunicerar på samma sätt, och där många insett att automatisering är något fler och fler efterfrågar. Det finns många idag som säger sig erbjuda automatiserad bokföring och det är svårt att avgöra vem som verkligen automatiserar, och vem som snarare tillhandahåller ett arbetsverktyg

– Det är bra att jämföras. Som fullservicetjänst gör vi mycket mer än de debet- och kreditprogram som är det många andra faktiskt är. Vi sköter betalningar och deklarationer och är kopplade till både Skatteverket och företagets bank, vilket gör att de som använder Wint slipper tung administration, säger Daniel Johansson, vd på Wint.

Wint toppar listan

Wint får högst poäng av de 100 möjliga, före fullservicetjänster som PE Accounting och Aspia och långt före program där man bokför själv som Fortnox och Bokio. – Det är alltid skönt att få det svart på vitt att man gör något riktigt bra. Det Wint gör är unikt. Vi är bäst på att automatisera bokföring och i och med det frigör vi mest tid åt våra användare. Ingen annan gör det vi gör på den här nivån, oavsett vad de säger. Det ligger i hela vår affärsidé, för att inte säga vårt DNA att leverera högst automatisering på marknaden. Vår tjänst står helt enkelt ut, avslutar Daniel Johansson.

Pressmeddelande

Mar 18, 2024

Pressrum

Du hittar samtliga våra pressreleaser i Wints pressrum.
Wints pressrum

Om Wint

Wint är ett techbolag vars egenutvecklade tjänst automatiskt administrerar bokföring, leverantörsfakturor, löner, momsredovisning och betalningar för små och medelstora företag – i realtid. Wint har ca 3 700 kunder och ägs av grundarna, medarbetarna, Ernström & C:o, NFT Ventures, med flera.

Presskontakt

Emerentia Leifsdotter Lund

PR-ansvarig
emerentia.leifsdotter.lund@wint.se0704-02 51 58