Länsförsäkringar Fastighetsförmedling automatiserar kedjans ekonomi – tecknar ramavtal med Wint

Ladda ner PDF
Daniel Johansson är VD på den automatiserade helhetstjänsten Wint
Till pressrumet

Den automatiserade bokföringstjänsten Wint är redan största aktören inom bokföring för fastighetsmäklare i Sverige. Genom ramavtalet som nu tecknas med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling tas ytterligare ett steg.

Jun 7, 2022
Ladda ner PDF

Redan för flera år sedan utvecklade Wint en unik lösning för fastighetsmäklare – en sömlös integration mellan Wint och mäklarkedjornas redan befintliga affärssystem. På detta sätt kan såväl den löpande bokföringen som hanteringen av handpenning, provision och lön helt automatiseras. 

Inte bara blir vardagen smidigare för den enskilda mäklaren, dessutom får mäklare och byrå mer tid till att fokusera på den viktigaste verksamheten: att hitta och förmedla bostäder. Nu har ett ramavtal tecknats mellan Wint och en av Sveriges största mäklarkedjor, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Samarbetet inleddes den första maj 2022.

– Vi är glada över ramavtalet med Wint och ser långsiktigt på vårt samarbete. Genom detta kommer vi kunna skapa bra och effektiva flöden för våra franchisetagare och mäklare vilket vi är övertygade om också kommer leda till bra kundupplevelser. Nöjda kunder är vårt viktigaste fokus och då ska vi ge de bästa förutsättningarna för våra medarbetare att leverera en bra tjänst säger Tony Dommartine, Försäljningschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och fortsätter: 

– Samarbetet är viktigt för oss ur två perspektiv. Först och främst för att det underlättar vardagen genom smarta lösningar med effektiva flöden. Men också för att det ger oss möjlighet att jobba med gemensamma nyckeltal där vi kan lära av varandra inom kedjan.

Under första kvartalet 2022 – det vill säga redan innan samarbetet med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling inleddes – hanterades ca 20 % av alla bostadsaffärer i Sverige genom Wint. Det betyder att Wint är den enskilt största aktören inom ekonomihantering för mäklare i Sverige.

– För oss är det självklart roligt att en av Sveriges största mäklarkedjor väljer att ge oss det här förtroendet. Vi kan nu med råge konstatera att vi är störst i Sverige på bokföring för fastighetsmäklare, säger Daniel Johansson VD på Wint.

Pressmeddelande

Jun 7, 2022

Pressrum

Du hittar samtliga våra pressreleaser i Wints pressrum.
Wints pressrum

Om Wint

Wint är ett techbolag vars egenutvecklade tjänst automatiskt administrerar bokföring, leverantörsfakturor, löner, momsredovisning och betalningar för små och medelstora företag – i realtid. Wint har ca 3 700 kunder och ägs av grundarna, medarbetarna, Ernström & C:o, NFT Ventures, med flera.

Presskontakt

Emerentia Leifsdotter Lund

PR-ansvarig
emerentia.leifsdotter.lund@wint.se0704-02 51 58