Goda nyheter för dig som drömmer om att starta eget, nu blir det lättare!

Ladda ner PDF
Till pressrumet

May 6, 2018
Ladda ner PDF

Sverige behöver fler entreprenörer och bolag, menar techbolaget Wint som inleder ett unikt samarbetsavtal med Bolagspartner för att göra det mycket lättare att starta och driva företag.

Tillsammans kan de erbjuda en helhetslösning som innefattar hjälp med allt från uppstart av aktiebolag med bankkonto till automatiserad administration av bokföring och ekonomi. I praktiken innebär det att du som funderar på att starta eget kan vara upp och rulla med ett eget bolag, med all bokföring och ekonomiadministration på plats, inom loppet av några dagar. Samarbetet är det första i sitt slag och sänker tröskeln rejält för alla som tvekat inför möjligheten att bli egna företagare.

– Målet för oss är att göra företagandet superenkelt. Det duger helt enkelt inte att så många upplever det som för svårt och krångligt att satsa på eget bolag, säger Björn Elfgren, VD och grundare på Wint.

– Tillsammans med Bolagspartner kommer vi trolla bort mycket av administrationen kring företagandet. Därmed försvinner ett stort mentalt hinder. Dessutom får den nyblivna företagaren möjlighet att fokusera nästan all kraft på sin kärnaffär, menar Björn Elfgren.

– Bolagspartner är störst i Sverige på bolagsbildning. Vi har jobbat i många år för att det ska vara så snabbt och enkelt som möjligt för alla att bilda bolag. Med Wint får kunden en partner som gör det lika enkelt att driva bolag som att bilda det, säger Bolagspartners grundare Karl-Johan Tångby, om samarbetet.

Samarbetet inleds omedelbart och kommer att rullas ut inom de närmaste månaderna.

Pressmeddelande

May 6, 2018

Pressrum

Du hittar samtliga våra pressreleaser i Wints pressrum.
Wints pressrum

Om Wint

Wint är ett techbolag vars egenutvecklade tjänst automatiskt administrerar bokföring, leverantörsfakturor, löner, momsredovisning och betalningar för små och medelstora företag – i realtid. Wint har ca 3 700 kunder och ägs av grundarna, medarbetarna, Ernström & C:o, NFT Ventures, med flera.

Presskontakt

Emerentia Leifsdotter Lund

PR-ansvarig
emerentia.leifsdotter.lund@wint.se0704-02 51 58