Dagdrömmer du om tjänstepension?

Vår känsla är att du inte gör det. Men att du kanske ganska ofta känner att du borde göra det. Åtminstone lite grann. Och ja, det är en klok idé att teckna tjänstepension för dig och dina anställda. 

Låt dagdrömmen bli verklighet

Om du uppskattar smidigheten i Wint finns en liknande tjänst för tjänstepension. Genom Pensures digitala plattform är det enkelt för dig att hantera hela pensionen online till en fast månadsavgift och med noll dolda kostnader. Det innebär att Pensure ser till ditt bästa istället för vad som normalt ger bäst kick-back till rådgivaren. 

Som Wint-kund får du dessutom 25% rabatt på första årets licensavgift. Bra va? Som grädde på pensionsmoset är Pensures licensavgift avdragsgill via ditt bolag.

Är du fortfarande osäker på om tjänstepension är något för dig? Pensure erbjuder 30 minuter fri rådgivning där du kan få svar på alla dina frågor. Varför inte boka in en halvtimme för att bilda dig din egen uppfattning?

Hur kommer jag igång?

Enkelt. På den här sidan kan du läsa mer om Pensure och deras erbjudande till dig som Wint-kund. Du kan även boka ett rådgivningsmöte direkt i deras kalender, eller fylla i formuläret här nedanför så ser vi till att du blir kontaktad av Pensure.

Ta tag i din tjänstepension

Fyll i formuläret för att prata pension med Pensure!