så funkar Wint för:

Wint gör det enkelt att vara mäklare

Som fastighetsmäklare ska du kunna fokusera på det du gör bäst, nämligen försäljning. Därför har Wint byggt en lösning som helt tar bort stökig hantering av handpenning, utläggsredovisning och bokföring. Hittills har vi frigjort tid för över 100 fastighetsmäklare.

Jag är intresserad!

Kraftfulla integrationer

Wint funkar allra bäst för mäklare som tillhör någon av dessa kedjor eller använder något av dessa affärssystem.

Kunderna har ordet

Allt är samlat på ett ställe. Jag följer min ekonomi i realtid och redovisning av kvitton fixar jag direkt i appen när jag köpt nåt. Det gör att jag skjuter upp färre saker som jag sen stressar över. Det är bra för en sån som jag som helst fokuserar på det jag är expert på.

Thea Tyvi
This is Tyvi AB

Vad kostar det?

Hos Wint ingår all ekonomihantering som fastighetsmäklare ställs inför. Inga dolda kostnader, inga premiumabonnemang. Priset baseras kort och gott på din omsättning varje månad.

Jag vill ha en offert

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna.

Vad är fördelen med direkt bankkoppling?

Som kund hos Wint sätter vi upp en koppling direkt till din bank för att kunna sköta dina betalningar. Detta gör vi för att du som kund ska slippa logga in på banken för att betala företagets fakturor eller skatt. Du får istället en notis i Wint att du har en faktura eller skatt att betala. Du granskar och godkänner att Wint ska genomföra betalningen genom att klicka på godkänna i appen eller i webbgränssnittet. Sedan sköter vi resten- från betalning till bokföring.  

Fördelar med direkt bankkoppling

  • Betalning med ett klick
  • Slipp logga in och godkänna med exempelvis bankID
  • Till skillnad från ett klientmedelskonto är dina pengar aldrig låsta och du har full kontroll över dina pengar. Vilket betyder att du alltid har möjlighet att flytta kapital till en kapitalförsäkring eller investera i fonder för ett sparande, för framtida vinstutdelningar.

Affärer där arvodet är större än handpenningen

I de fall där arvodet överstiger summan av handpenningen skapar Wint upp en utbetalningsfaktura till säljaren på hela handpenningen samt en Ej skickad kundfaktura på arvodet. Du kan då skicka arvodesfakturan till den som ska betala arvodet alternativt endast ladda ner fakturan så att den blir bokförd om arvodesbetalningen hanteras av er genom slutlikviden. Utbetalning av hela handpenningen godkänner du som vanligt.

Handpenningen ska betalas till ett bankgironummer. Hur gör jag då?

Wint kan betala ut även till ett bankgiro, det kräver bara en liten liten handpåläggning. Lägg in bankgironumret i kontonummerrutan i FasIT, skicka sedan en support i Wint och tala om vilket objekt det gäller och att det ska betalas till ett bankgiro. Vi ser till att utbetalningsfakturan skapas upp, du godkänner den som vanligt och betalningen skickas till angivet bankgiro.

Värderingar och skrivningar

Har du en värdering som ska betalas av kund? Det skapas automatiskt en faktura åt dig i Wint för detta. Det blir en “Ej skickad kundfaktura” som du hittar på din todo i Wint. Klicka in dig på fakturan och skicka den genom att klicka på maila, ladda ner eller skicka för utskrift.

För att Wint ska kunna skapa dessa behöver objektet startas upp som typen “värdering”. Det behöver finnas ett arvode inlagt och en värderingsdag. Funkar det inte? Vänd er gärna till supporten i FasIT så hjälper de er att felsöka.

Skrivningar utan handpenning fungerar likadant som värderingar!

Boka demo

Kom igång med Wint!

Fyll i formuläret för att bli kontaktad.