så funkar Wint för:

Bygg ditt bolag istället för att bokföra

Du startade inte bolag för att jobba med administration. Därför tar Wint hand om allt som har med din ekonomi att göra. Medan du bygger ditt bolag sköter vi betalningar, lön, bokföring och moms, samt färdigställer ditt årsbokslut. Till en fast månadskostnad.

Jag är intresserad!

Kunderna har ordet

“Tack Wint för en utomordentlig lösning för oss utan ekonomiavdelning! Alla frågetecken reds ut snabbt som attan och man slipper ringa runt och jaga folk. Detta sparar in både på tid och magsår och vi kan fortsätta vara ett kreatörsdrivet produktionsbolag.”

Samuel Fast Hurtigkarl
Brikk Animation & Film

Vad kostar det?

Hos Wint ingår all ekonomihantering som mindre konsult- och tjänstebolag ställs inför – till en fast månadskostnad. Inga dolda kostnader, inga premiumabonnemang.

Hur många anställda har du i ditt företag?
Ditt pris hos Wint blir:
Jag är intresserad!

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna.

Vad är fördelen med direkt bankkoppling?

Som kund hos Wint sätter vi upp en koppling direkt till din bank för att kunna sköta dina betalningar. Detta gör vi för att du som kund ska slippa logga in på banken för att betala företagets fakturor eller skatt. Du får istället en notis i Wint att du har en faktura eller skatt att betala. Du granskar och godkänner att Wint ska genomföra betalningen genom att klicka på godkänna i appen eller i webbgränssnittet. Sedan sköter vi resten- från betalning till bokföring.  

Fördelar med direkt bankkoppling

  • Betalning med ett klick
  • Slipp logga in och godkänna med exempelvis bankID
  • Till skillnad från ett klientmedelskonto är dina pengar aldrig låsta och du har full kontroll över dina pengar. Vilket betyder att du alltid har möjlighet att flytta kapital till en kapitalförsäkring eller investera i fonder för ett sparande, för framtida vinstutdelningar.

Affärer där arvodet är större än handpenningen

I de fall där arvodet överstiger summan av handpenningen skapar Wint upp en utbetalningsfaktura till säljaren på hela handpenningen samt en Ej skickad kundfaktura på arvodet. Du kan då skicka arvodesfakturan till den som ska betala arvodet alternativt endast ladda ner fakturan så att den blir bokförd om arvodesbetalningen hanteras av er genom slutlikviden. Utbetalning av hela handpenningen godkänner du som vanligt.

Handpenningen ska betalas till ett bankgironummer. Hur gör jag då?

Wint kan betala ut även till ett bankgiro, det kräver bara en liten liten handpåläggning. Lägg in bankgironumret i kontonummerrutan i FasIT, skicka sedan en support i Wint och tala om vilket objekt det gäller och att det ska betalas till ett bankgiro. Vi ser till att utbetalningsfakturan skapas upp, du godkänner den som vanligt och betalningen skickas till angivet bankgiro.

Värderingar och skrivningar

Har du en värdering som ska betalas av kund? Det skapas automatiskt en faktura åt dig i Wint för detta. Det blir en “Ej skickad kundfaktura” som du hittar på din todo i Wint. Klicka in dig på fakturan och skicka den genom att klicka på maila, ladda ner eller skicka för utskrift.

För att Wint ska kunna skapa dessa behöver objektet startas upp som typen “värdering”. Det behöver finnas ett arvode inlagt och en värderingsdag. Funkar det inte? Vänd er gärna till supporten i FasIT så hjälper de er att felsöka.

Skrivningar utan handpenning fungerar likadant som värderingar!

Så funkar Wint

Kom igång med Wint!

Fyll i formuläret för att bli kontaktad.