Prova gratis, utan bindningstid

Årsbokslut, löpande bokföring, lön, deklarationer, moms och betalningar. Hos Wint ingår all ekonomihantering du som konsult- och tjänstebolag ställs inför. Inga överraskningar, bara ett fast pris. Just nu: Prova helt gratis, utan bindningstid!

Hur många anställda har du i ditt företag?

Ditt pris hos Wint blir:

Jag är intresserad

Startup eller holdingbolag?

Du kan såklart också bli kund hos Wint. Nystartade bolag betalar bara 1 290 kr/mån och holdingbolag 770 kr/mån.

Berätta mer!

Allt ingår!

Fördjupa dig i vad som ingår under varje punkt

Varför fast pris?

De flesta i branschen tar betalt per arbetad timme. Resultatet för dig: dålig koll på vad månadens bokföring kommer kosta och saftiga fakturor i bokslutstider.

Den osäkerheten vill vi att du ska slippa. I den fasta månadskostnaden hos Wint ingår allt – även rådgivning och årsbokslut – så att du alltid har full koll på dina kostnader.

Billigare för holdingbolag och startups

Inga regler utan undantag. För holdingbolag och företag som just startat upp sin business har vi ett förmånligare pris. Alla ska ju kunna använda Wint.

Startup

1 290 kr / mån

 • Kvartals- eller årsmoms
 • Har få bokföringshändelser
 • Ej arbetsgivarregistrerad

Ditt pris hos Wint blir:

Holding

770 kr / mån

 • Från 11 anställda
 • Utökat onboardingpaket
 • Rådgivningspaket anpassat efter behov

Pris enligt:

Vad ingår i priset?

När vi säger allt så menar vi allt. Wint tar hand om hela din ekonomihantering – så att du kan lägga tiden på annat.

Betalningar

Alla obetalda skulder – moms, skatt, löner, leverantörsskulder, m.m. – sköter Wint. Granska bara och godkänn med ett klick i appen så tar Wint hand om betalningen.

Fakturor & kvitton

Kundfakturor skapas enkelt i Wints smarta fakturasystem. Kvitton fotar du med appen. Leverantörsfakturor? De går direkt in i Wint, så slipper du pappersarbete.

Lön

Rapportera frånvaro och avvikelser i appen. Löneutbetalning, traktamente, provision, arbetsgivardeklarationer, lönespecifikationer och allt annat fixar Wint.

Bokföring

Kärnan i Wints tjänst. Alla händelser – inkomster, utgifter, löner, m.m. – bokförs per automatik, i realtid. Ni får mer tid till annat och grym koll på hur det går för bolaget.

Deklarationer

Du kan din business – vi kan administration. Wint fixar din moms-, inkomst- och arbetsgivardeklaration helt automatiskt, så kan du jobba på som vanligt, utan ångest.

Årstjänster

Betala extra för årsbokslut och årsredovisning? Inte hos Wint! Vi löser ditt bokslut enligt alla konstens regler och skickar till Bolagsverket i god tid innan deadline – utan extra kostnad.

Hjälp när du behöver det

Ekonomisk rådgivning ingår i priset

Tidsbesparing, kostnadseffektivitet och automatisering i all ära.  Men ibland vill du ju bara ha någon att fråga. Lugn! Wints ekonomer är alltid på tårna för att ge råd om din ekonomi. Ställ frågan när det passar dig och få professionell rådgivning på nolltid. All rådgivning, utom den riktigt komplicerade, ingår i din månadskostnad.

Redo att komma igång med Wint?

Att bli kund hos Wint är enkelt och smidigt. Vi hjälper dig hela vägen och ser till att övergången går smärtfritt. Det här ingår i ditt onboarding-paket:

 • Genomgång av Wint
 • Ett konto startas upp
 • Vi tar över bokföringen
 • Uppstartssamtal med rutingenomgång
 • Överflytt av behörigheter

Har du några frågor?

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna som handlar om att bli kund.

Vilka bolagsformer stödjer ni?
Vilka banker har ni stöd för?
Måste jag bokföra om jag använder Wint?  
Vilken typ av verksamhet funkar med Wint?

Wint är konsult- och tjänstebolagens bästa vän. Aktiebolag som säljer och fakturerar sin tid eller tjänst funkar alltså grymt med Wint. Just nu tar vi inte in verksamheter som bedriver restaurang eller e-handel.

Nope! Du använder ju Wint för att slippa sånt som nästan alla företagare tycker är tråkigt – bokföring, momsdeklarationer och skattesatser. Gött va?

Enkelt svar: Alla. SEB, Handelsbanken, Nordea, Swedbank, Länsförsäkringar - you name it.

Aktiebolag + Wint = sant. Vi har fokuserat på aktiebolag när vi har byggt vår tjänst och automatiserat bokföringen så att det ska vara riktigt enkelt att driva ett AB.