Ett fast pris utan krångel

Hos Wint får du hela tjänsten till en fast månadskostnad – inga dolda avgifter eller extra timdebiteringar. Priset beror kort och gott på hur många som är anställda i ditt bolag.

Du betalar endast:

från 1 590 kr/mån

Om det bara är du i ditt bolag. Vad ingår?

Större bolag?
Hur många är ni?

Ditt pris hos Wint blir:

Jag är intresserad

Startup eller holdingbolag?

Du kan såklart också bli kund hos Wint. Nystartade bolag betalar bara 1 330 kr/mån och holdingbolag 790 kr/mån.

Berätta mer!

Allt ingår!

Fördjupa dig i vad som ingår under varje punkt

Varför fast pris?

För att det är enklast för dig som kund. Inga dolda kostnader, inga tilläggstjänster. I den fasta månadskostnaden hos Wint ingår även rådgivning och årsbokslut – så att du alltid har full koll på dina kostnader.

Billigare för holdingbolag och startups

Inga regler utan undantag. För holdingbolag och företag som just startat upp sin business har vi ett förmånligare pris. Alla ska ju kunna använda Wint.

Startup

1 330 kr / mån

 • Kvartals- eller årsmoms
 • Har få bokföringshändelser
 • Ej arbetsgivarregistrerad

Holding

790 kr / mån

 • Äger & förvaltar aktier
 • Få bokföringshändelser
 • Ej moms- eller arbetsgivarregistrerad

Vad ingår i tjänsten?

När vi säger allt så menar vi det. Wint tar hand om hela din ekonomihantering – så att du kan lägga tiden på annat.

Betalningar

Alla obetalda skulder – moms, skatt, löner, leverantörsskulder, m.m. – sköter Wint. Granska bara och godkänn med ett klick i appen så tar Wint hand om betalningen.

Fakturor & kvitton

Kundfakturor skapas enkelt i Wints smarta fakturasystem. Kvitton fotar du med appen. Leverantörsfakturor? De går direkt in i Wint, så slipper du pappersarbete.

Lön

Rapportera frånvaro och avvikelser i appen. Löneutbetalning, traktamente, provision, arbetsgivardeklarationer, lönespecifikationer och allt annat fixar Wint.

Bokföring

Kärnan i Wints tjänst. Alla händelser – inkomster, utgifter, löner, m.m. – bokförs per automatik, i realtid. Ni får mer tid till annat och grym koll på hur det går för bolaget.

Deklarationer

Wint fixar din moms-, inkomst- och arbetsgivardeklaration samt ansöker om ROT och RUT hos Skatteverket – helt automatiskt. Så kan du fokusera på din business istället för på administration.

Årsbokslut

Betala extra för årsbokslut och årsredovisning? Inte hos Wint! Vi löser ditt bokslut enligt alla konstens regler och skickar till Bolagsverket i god tid innan deadline – utan extra kostnad.

Ekonomisk rådgivning

Din trygghet är viktig för oss. Wints ekonomer är alltid redo att ge pålästa råd om ditt bolags ekonomi. All ekonomisk rådgivning, utom den allra mest komplicerade, ingår i din fasta månadskostnad.

Hjälp när du behöver det

Hos Wint finns alltid någon att fråga

Att slippa den löpande administrationen är en sak. Men som företagare vill du också ha en kunskapspartner som kan ge professionella råd om din ekonomi, när du behöver dem. Det får du i Wint. Hos oss ingår dessutom all rådgivning, utom den mest avancerade, i priset.

Redo att komma igång med Wint?

Att bli kund hos Wint är enkelt och smidigt. Vi hjälper dig hela vägen och ser till att övergången går smärtfritt. Det här ingår i ditt onboarding-paket:

 • Genomgång av Wint
 • Ett konto startas upp
 • Vi tar över bokföringen
 • Uppstartssamtal med rutingenomgång
 • Överflytt av behörigheter

Har du några frågor?

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna som handlar om att bli kund.

Vilka bolagsformer stödjer ni?
Vilka banker har ni stöd för?
Måste jag bokföra om jag använder Wint?  
Vilken typ av verksamhet funkar med Wint?

Wint är konsult- och tjänstebolagens bästa vän. Aktiebolag som säljer och fakturerar sin tid eller tjänst funkar alltså grymt med Wint. Just nu tar vi inte in verksamheter som bedriver restaurang eller e-handel.

Nope! Du använder ju Wint för att slippa sånt som nästan alla företagare tycker är tråkigt – bokföring, momsdeklarationer och skattesatser. Gött va?

Enkelt svar: Alla. SEB, Handelsbanken, Nordea, Swedbank, Länsförsäkringar - you name it.

Aktiebolag + Wint = sant. Vi har fokuserat på aktiebolag när vi har byggt vår tjänst och automatiserat bokföringen så att det ska vara riktigt enkelt att driva ett AB.