Låt Wint starta ditt nya holdingbolag!

Tror du att du skulle kunna tjäna på att ha ett holdingbolag, men känner dig tveksam till den administration som uppstår i samband med uppstart av bolag, försäljning av aktier, m.m? Då har Wint en lösning för dig.

Jag vill starta bolag!

Fyll i formuläret så hör vi av oss och hjälper dig igång.

Wint hjälper dig – från uppstart till K10

Att starta holdingbolag är ett bra beslut för många – men långtifrån alla. Därför rekommenderar vi alltid att börja med ett rådgivningssamtal för att säkerställa att du verkligen skulle tjäna på att ha ett holdingbolag.

Om vi kommer fram till att så är fallet har vi tagit fram en paketering som hjälper dig med hela uppstarten, från registrering till K10, så att du kan fortsätta fokusera på din business istället för att lägga tid på administration. Så här går det till från start till mål:

1. Rådgivning

Vi börjar med en rådgivningstimme, där du får prata med vår skatteexpert, för att säkerställa att du verkligen skulle tjäna på att ha ett holdingbolag.
Pris: 1 850 kr

2. Uppstart av AB

Vi förser dig med ett färdigt AB som både har en koppling till Wints tjänst och ett konto hos SEB. Vi tar hand om all administration kring uppstart och registrering. Det enda du behöver göra är att sätta in aktiekapitalet på 25 000 kr på bolagets bankkonto.

Wint bjuder även på kostnaden för uppstart av bolaget, så att du enbart behöver stå för registreringsavgifterna hos Bolagsverket samt uppstartskostnad hos banken.
Pris: 4 500 kr

3. Nu är vi igång!

När bolaget är startat och registrerat ska aktierna i ditt verksamhetsbolag säljas över till ditt nya holdingbolag. Det hjälper vi givetvis till med. Då behöver du:
– K10 – Pris 2 090 kr
– Aktieöverlåtelseavtal – Pris 1 990 kr
– Revers – Pris 990 kr

4. Wint tar hand om resten

Självklart ska du slippa tänka på administration även när ditt nya holdingbolag är fixat. Därför är bolaget kopplat till Wint, som hanterar all bolagets bokföring och administration även i framtiden. Läs mer om hur Wint funkar.

Wints tjänst för holdingbolag kostar 790 kr/mån (ex moms). För att räknas som holdingbolag ska bolaget:
- äga och förvalta aktier
- ha få bokföringshändelser
- inte vara moms- eller arbetsgivarregistrerat.

Redo att starta ditt holdingbolag?

Fyll i formuläret så hör vi av oss och hjälper dig igång! OBS! Först till kvarn, vi har ett begränsat antal bolag.

Det här är Wint

Wint är techbolaget som gör det riktigt enkelt att driva företag. Med en helt molnbaserad bokföringstjänst ger vi våra över 2 000 kunder full koll på företagets ekonomi – direkt i mobilen.

Wint sköter allt från bokföring, moms, löner, betalningar till årsbokslut och deklarationer. Allt ingår, till en fast månadskostnad.

Wints tjänst passar som handen i handsken för fakturerande aktiebolag samt för fastighetsmäklare. Kontakta oss här!