"Från idé till affär" – för dig som ska starta eller just har startat bolag

Det är mycket att tänka på när man startar sitt första bolag. Hur mycket ska man ta betalt, vilka avdrag kan man göra och hur ska man hantera sin ekonomi? I detta webinar erbjuder vi dig som nystartad företagare lite guidning.

De flesta som startar bolag vet att de har en dröm de vill förverkliga eller en idé de vill satsa på, men väldigt få vet vad det innebär att faktiskt driva ett företag. När du väl startat ditt bolag står du där med massor av möjligheter, men också en hel del måsten.

All bolag måste till exempel bokföra sin ekonomi, redovisa moms, deklarera löner, lämna in årsbokslut, m.m. Vissa måste dessutom göra en årsredovisning och andra har så kallad revisionsplikt. Många måsten som riskerar att både ge gråa hår och stjäla viktig tid från ditt företagande, med andra ord.

Är du en nybliven företagare som vill satsa helhjärtat på att frilansa eller konsulta i egen låda – men känner dig osäker på all administration som har med företagande att göra? Då är detta ett webinar för dig!

I webinariet kommer vi bland annat gå igenom:

  • Lagar, regler och krav – vad måste alla företagare göra enligt lag?
  • Så kan du effektivisera och automatisera din administration
  • Hur blir vardagen för dig som företagare när Wint automatiserar bokföringen?
  • Chans att ställa frågor efter presentationen

Vi vill ha din anmälan senast den 17 augusti.Anmäl dig till webinariet

Anmälan är stängd