Nya attityder till digitalisering ger mer tid åt Sveriges företagare

Nya attityder till digitalisering ger mer tid åt Sveriges företagare

  • Entreprenörskap
  • 17 Feb
    2022

Kvitton ska scannas, klistras och skickas in, lönen ska administreras och internetbanken loggas in på. Dagligen försvinner mycket tid för Sveriges företagare in i det svarta hål som kallas “administration”. Men så behöver det inte vara längre.

När Coronapandemin på allvar lade sitt grepp om Sverige för drygt två år sedan var det många företag som insåg att de trots allt stod väl rustade inför en omställning till distansarbete. Många av de programvaror och tjänster som redan användes fanns ju i molnet, vilket underlättade såväl samarbete med kollegor som effektivitet. Att arbeta digitalt gick helt enkelt bättre än de flesta förväntat sig. Fler och fler började ställa sig frågan om detta kanske kunde gälla fler områden i livet. Företagandet till exempel.

Måste inte bokföring skötas manuellt och av samma person?

Nej. Faktum är att nästan all bokföring kan automatiseras. Tänk på hur mycket tid du redan idag lägger på att sortera leverantörsfakturor, logga in på internetbanken för att sköta betalningar, samla ihop alla månadens underlag, häfta dina kvitton, administrera alla löner, och så vidare. Wints lösning bygger på att lyfta bort alla dessa moment från dig som  företagare. Tack vare kopplingar till företagets bank samt Skatteverket kan vi hantera såväl betalningar och avstämningar mot bankkonto som deklarationer. Dessutom har vi sett till att så många underlag som möjligt går direkt in i tjänsten, istället för att mellanlanda på företagarens skrivbord.

Hur skulle Wint funka för dig?

Boka demo!

Finns det fler fördelar med digital och automatisk bokföring?

Ja, många. Kort och gott ger vi våra kunder en ekonomi som är automatisk, alltid tillgänglig och up-to-date samt helt personoberoende. Det ger dig mer tid, underlättar ekonomistyrningen och ger bättre förutsättningar för ditt bolag att växa eftersom du kan lägga din tid där den gör störst nytta.


Anmäl dig till Wints mailutskick!