Kan årsboksluten bli klara tidigare?

En viktig del i det uppdrag vi har skapat för oss själva är att se till att våra kunder kan fatta kloka och välgrundade beslut om sin ekonomi. Det gör vi genom att leverera rapporter och resultat så snabbt som möjligt.

För några år sedan bestämde vi oss för att vi vill uppnå realtidsbokföring. Av bara farten började vi då också se över hur vi jobbar med våra kunders bokslut – med målet att få till betydligt snabbare bokslut till våra kunder.

Normalt sett har en klassisk bokföringsbyrå häcken full under våren. Det finns mängder av deklarationer och bokslut att slutföra, vilket innebär att massor av kunder får inaktuella bokslut. Reglerna säger nämligen att du har 6 månader på dig att slutföra och signera ett bokslut, och därefter ytterligare en månad att skicka in årsredovisningen till Bolagsverket. Tro sjutton att saker blir sena!

Men nu är Wint inte någon vanlig bokföringsbyrå. Vi ändrar löpande hur vi jobbar, för att kunna ge bättre leveranser. Vi lyfter på alla stenar och har skapat standardiserade arbetssätt som går tvärtemot hur man jobbar på traditionella byråer. Vilket ger resultat.

Våra kunder har till exempel sin bokföring till stor del uppdaterad på dagsnivå och vi gör månadsbokslut på allihop. Tack vare detta blir boksluten helt plötsligt något helt annat i arbetsbelastning, då grundjobbet redan är gjort tidigare under året. Om du också lägger till att vi organisatoriskt delat på de personer som stämmer av bokföringen och de som gör boksluten så försvinner en annan trång sektor.

Tack vare detta kan vi garantera att alla våra kunder får ett rätt och riktigt bokslut levererat mycket snabbare än hos en traditionell redovisningsbyrå. Det är vi stolta över!

Men vi fortsätter såklart att vända på stenar.

Låter snabba och korrekta bokslut som nåt för dig?

Få reda på hur Wint kan effektivisera dina processer.

För vem passar Wint?

Vi har tagit fram en riktigt bra lösning som är optimerad för aktiebolag som tar betalt med faktura för sin tid eller tjänst. I första hand alltså konsult- och tjänstebolag samt fastighetsmäklare. Exempel på verksamheter som vi inte tar in i dagsläget är produktbolag med order- och lagerhantering, e-handel, transportbolag och restauranger. Helt enkelt för att vi inte har fullt automatiserade flöden för de här typerna av verksamheter ännu, och därför blir inte upplevelsen för dig som kund optimal. 

Hur blir jag kund?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Vi bokar in en genomgång av Wint och när du bestämt dig för att du behöver Wint i din vardag skapar vi upp ett konto. Vårt onboardingteam tar över och ser till att du känner dig trygg med hur Wint funkar. De tar även in din tidigare bokföring, om det finns någon sådan. 

När allt är på plats tar du en kaffe och fortsätter utveckla ditt bolag, medan vi sköter företagets ekonomi. Deal?

Få artiklar som denna i din inkorg

Sugen på att automatisera din ekonomi?

Ta reda på hur Wint funkar

Vill du få företagstips direkt i din inkorg?

Signa upp för Wints nyhetsbrev!