Brave Zone har kul på jobbet

Brave Zone har kul på jobbet

  • Kundcase
  • 3 Jun
    2018

Det borde vara roligt att driva företag. Ändå sliter allt för många företagare med trist ekonomihantering. Men med Wint behöver det inte vara så. Det kan Ann Plantin på Brave Zone intyga: “Visst, jag får bokslutet i tid, men jag har kul på vägen dit också”.

Med mottot “Nothing exciting ever happens inside your comfort zone” är Brave Zone en reklambyrå som tänker utanför boxen och gärna utmanar sina kunder med kreativa idéer. Redan där är de en match made in heaven för ett företag som Wint, kan man tycka.

Att Wint dessutom under flera års tid har gjort Brave Zones ekonomiadministration både roligare och smidigare är en stor anledning till att man gärna rekommenderar Wint till andra företag, menar Ann Plantin som arbetat på Brave Zone sedan bolaget bildades för drygt tre år sedan.

Förenklar vardagen

Ann jobbar bland annat som projektledare och HR-ansvarig på företaget, men det är även hon som ansvarar för all ekonomiadministration; att avvikelser rapporteras in och löner betalas ut; att kunder blir fakturerade och att leverantörer får betalt.

Att hon kan ha så många strängar på sin lyra är mycket tack vare Wint, menar hon.

– Hade det inte varit för Wint hade min vardag varit både tråkigare och krångligare. Då hade jag tvingats arbeta så mycket mer med vår ekonomi än vad jag gör idag, vilket hade varit tråkigt. Jag har ingen ordentlig ekonomiutbildning och kan ingenting om bokföringslagar, men det behöver jag ju inte heller, säger Ann och fortsätter:

– Tack vare att vi har Wint slipper jag tänka mer än nödvändigt på ekonomin eftersom den hanteras automatiskt. Jag behöver inte ens ta emot våra leverantörsfakturor och slipper bli deprimerad av massa fönsterkuvert på skrivbordet. Vi undviker att saker blir liggande på hög med Wint eftersom det är så enkelt att beta av dem. Jag har till och med fakturerat från stranden på semestern, skrattar hon.

Ann Plantin tycker att man ska ha kul på jobbet.

Vill tänka utanför boxen

Brave Zone bildades 2015 när två befintliga byråer slogs samman för att bredda sitt erbjudande. Idag är Brave Zone såväl en strategisk partner till stora marknadsavdelningar som en kreativ reklambyrå och en strukturerad eventfixare – med kunder i hela världen.

– Vi gillar att jobba med företag som låter oss gräva i vad som verkligen behöver göras för att vi ska kunna skapa kommunikation som gör skillnad. Vi producerar inte någonting som vi inte tror på. Vi brinner verkligen för spännande lösningar och är övertygade om att det ger bäst resultat. Därför är det viktigt att förflytta tankarna utanför den där boxen, säger Ann med en tydlig referens till bolagets motto.

Och att man gillar att tänka annorlunda är också en stor anledning att man valde att samarbeta med Wint från första början. En av Brave Zones ägare stötte nämligen ihop med två av Wints grundare genom ett nätverk och fick höra om vår vision att göra företagande både roligt, enkelt och papperslöst – bland annat genom att lobba för ett avskaffande av den lag som säger att man måste spara papperskvitton.

– Då fastnade vi direkt. Vilka dårar bråkar med Skatteverket liksom? Det är klart att man sympatiserar med ett sådant företag, skrattar Ann, och försäkrar att man inte ångrat sig en sekund sedan dess.

– Wint har lyckats skapa en bra kombination av nytta och glädje. Vi känner oss trygga med att ekonomin sköts på rätt sätt, vilket är jätteviktigt för oss såklart. Samtidigt lever ni upp till ert löfte om att göra företagande både enklare och roligare. Jag är till exempel barnsligt förtjust i att få små roliga meddelanden i systemet när jag lägger in nya kunder, ler Ann.

Tryggt, enkelt och bra bemötande

För Brave Zone, vars projekt kan innefatta ett stort antal underleverantörer samt diverse inköp och resor, är det viktigt att man alltid kan känna att ekonomihanteringen fungerar smidigt och att ingenting faller mellan stolarna.

– En av de bästa sakerna med Wint är ert bemötande. Vi känner oss prioriterade när vi kontakter er och vi vet att vi alltid får svar på våra frågor och önskemål. Ni har bra koll på vår verksamhet och förstår vilka anpassningar som behöver göras för att vi ska känna oss trygga med vår ekonomihantering, avslutar Ann.

Läs fler kundcase som detta:
Så får Oddwork full koll på sin ekonomi
Kombinationen av människa och system lockade Varvet
Zatsang sparar tid med automatiserad administration

Anmäl dig till Wints mailutskick!