För företagare som vill sova gott om natten.

Wint är en automatiserad helhetstjänst för bolagets ekonomi. Och en trygg partner för dig i ditt företagande. Hos oss ingår nämligen såväl löpande bokföring som bokslut och rådgivning i priset.

Prova gratis resten av året – utan bindningstid.

Vad gör Wint?

JUST NU!

Prova Wint helt gratis, året ut!

Prova Wint gratis!

Nyfiken på automatiserad bokföring? Nu låter vi nya kunder prova Wint gratis – utan bindningstid – resten av året. Anmäl intresse idag så hjälper vi dig igång!

Jag vill prova Wint utan kostnad!

Vi tror på automatisering

Wint är en helhetstjänst som ersätter den traditionella redovisningsbyrån och automatiserar ert bolags ekonomi. Vi sköter löpande bokföring, effektiviserar ekonomihanteringen och erbjuder professionell rådgivning vid behov. Så att du kan känna dig trygg i ditt företagande.

Så funkar det
Hur funkar Wint?Boka en demo
Pris

Alltid fast pris

Wint erbjuder en heltäckande ekonomitjänst som ser till att er bokföring alltid är up-to-date. Hela tjänsten ingår till en fast månadskostnad. Om ditt bolag uppfyller följande kriterier är Wint perfekt för er:

  • Aktiebolag
  • Fakturerar er tid eller tjänst
  • Vill slippa både bokföring och krånglig admin
Räkna ut mitt pris
Bli kund

Kom igång med Wint

Att bli kund hos Wint är superenkelt. Vi hjälper dig hela vägen och ser till att övergången går smärtfritt. Så här går det till:

  • Genomgång av Wint
  • Ett konto startas upp
  • Vi tar över bokföringen
  • Onboarding och rutiner
Bli kund
Faq

Vanliga frågor

Visa alla frågor
Testa oss

Testa oss!

Ladda ner appen och testa oss i demoläget.

Allt du behöver för att driva bolag

I vår kunskapsbank Wint Academy samlar vi guider, mallar, tips och artiklar som kan underlätta för dig i din vardag som företagare. Välj ett ämne som intresserar dig lite extra idag, eller gå direkt till Wint Academy för att scrolla igenom alla artiklar.

Gå till Wint Academy